Minden ami Sopron

2020. 08. 13. csütörtök

Ipoly

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

Ünnepi csábítások – Kókuszos ostyalap

Ahogy tavaly, úgy idén is ajánlunk egy-egy édes csábítást a karácsonyi fa mellé.

Kókuszos ostyalap

ostya1

Hozzávalók

½ kg kristálycukor
10 dkg liszt
2 dl tej
15 dkg kókuszreszelék
diónyi vaj
1 kanál kakaó

Elkészítésének módja

Először a kristálycukrot, a lisztet és a tejet összefőzzük, majd hozzákeverjük a vajat és a kókuszreszeléket.

A masszát a tűzről levesszük és elfelezés után az egyikbe belekeverjük a kakaót.

03

A langyos masszával megkenjük az ostyalapokat.

Kihűlés után ízlés szerinti méretekre vágjuk.

06

Lehet variálni is ízlés szerint (pl. két fehér, közte egy kakaós). Így magasabb és mutatósabb.

Jó étvágyat!

  • Táplálkozz okosan!

    Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

  • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

    Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

  • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

    Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen.

  • Megújul a Soproni Borvidék

    Míg a korlátozások növelik a távolságot az emberek között a Soproni Borvidék borászai mégis közelebb kerültek egymáshoz.

  • Éttermi menük egy helyen

    Gyorsan, könnyedén szeretnél válogatni a környezetedben elérhető éttermek menü kínálataiból? Akkor a localgastro.hu a te oldalad!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading