Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Felhasználási feltételek

Ha Ön a www.mindenamisopron.hu oldalt meglátogatja, elfogadja az alábbi feltételeket:

A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom a www.mindenamisopron.hu oldalt üzemeltető gazdasági társaság szellemi tulajdona. (továbbiakban: társaság)

A Társaság fenntart minden jogot az oldal másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

A Társaság előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók, kvízek, apróhirdetések) is csak a Társaság írásos engedélyével szabad újraközvetíteni.

Az oldal tartalmára mutató linkek nagy számú nyilvános internetes megjelenítése, híraggregátor jellegű átvétele kizárólag a Társasággal való szerződéses viszonyban valósulhat meg.

Az oldalról csak az oldalra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni. A szó szerinti utánközlés csak a Társaság előzetes, írásbeli engedélyével történhet.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Társaság követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A hírügynökségeknek a portálon felhasznált anyagai szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.

A felhasználási feltételeinket rendszeresen megszegő felhasználókat külön értesítés nélkül inaktiváljuk, további feltételszegés esetén regisztrációjukat töröljük.

A www.mindenamisopron.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading