Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

Hangulatos Nyári Esték – Solo Restaurant

Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen. Fákkal körülölelt terasz és hangulatos belső tér. Egy mediterrán félsziget Sopron tengerén: a Solo Restaurant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
A város központtól nem messze található étterem 2014 óta színesíti a Soproni vendéglátóhelyek sorát. Üde színfolt a határátkelő felé vezető úton, ahol elválasztva a város zajától, a tóparton költhetünk el egy családi ebédet vagy éppen egy romantikus vacsorát kedvesünkkel.

Ételei és italai a hely mediterrán hangulatát tükrözik, melyben főszerepet kapnak a kézzel készített házi tészták és a saját recept alapján készített pizzák. De ezenkívül is rengeteg alternatívát vonultat fel a nemzetközi konyha, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkevesebb ételeit Természetesen egy ilyen felhozatalhoz elengedhetetlenek a frissítő limonádé, különleges kávék és persze a jó borok, melyeket szakértő kezek készítenek elő és szolgálnak fel.OLYMPUS DIGITAL CAMERA camambert-csokiöntettel
Az étel és italkínálat színvonalát a folyamatosan változó felhozatal is biztosítja. Széleskörű választéka a családok számára is vonzó, csakúgy mint a gyermekeknek kialakított játszóház.

Minden héten lehetőségünk nyílik egy színvonalas napi menüvel feldobni szürke hétköznapjainkat. Mindennapos kínálatukban jellemző az ár-érték arány kiváló szintje és a különleges felhozatal, a különböző nemzeti konyhák váltakozó sorával.

A nagy népszerűségnek örvendő pizzákat és borokat minden hétfőn és kedden duplán élvezhetjük, ekkor a matematika korlátait túllépve a Solo Restaurant nyál az 1=2! Érdemes tehát barátitársaságoknak is meglátogatni a helyet!

pármai-sonkás-pizza

Nincs is szebb a szerelemnél.. Főleg ha egy hangulatos helyen, a megszokottaktól eltérve elvezhetjük! Minden szerdán zenés vacsorán vehetünk részt házastársunkkal, barátunkkal a szerelem szerda keretei között. Gyertyafény, kellemes dallamok, finom ételek mi kellhet még a romantikához? Ne csak szólóban menj a Soloba!
Vigyázat, igen népszerű program! Előzetes bejelentkezéssel biztosíthatjuk részvételünket.

Ha vasárnap, akkor családi ebéd! De hol tudjuk megoldani, hogy a család minden tagja megtalálja a neki kedves ételeit? A Solo Restaurantnál ez is lehetséges! A hét zárónapján 12 és 15 óra között büféasztalos étkezés vehető igénybe. Korlátlan utazás a föld körül a nemzetközi ételek által minden vasárnap!

etterem2.0_

Szeretnéd színvonalas helyen tartani életed meghatározó eseményeit, ahol valóban azt kapod amit a képen látsz? A Solo Restaurant rendezvénytermei előtted is nyitva állnak. Esküvők, ballagások, szülinapok és egyéb különleges alkalmakra kiváló választás, ha azt szeretnéd, hogy minden meghívottad számára felejthetetlen legyen az ünneplés!

2015-09-07-ii BerniGabor06601

Jelenleg zajló programuk a július 27-től augusztus 9-ig az amerikai hetek, melynek keretei között minden nap különleges, igazi amerikai kínálattal találkozhatunk: Hamburger, Barbecue, minden ami szemnek, szájnak ingere! Augusztus 8-án pedig egy Nagy Amerikai Grill Lakomavával várnak mindenkit sok szeretettel és finomsággal!

Asztalfoglalás: 99/900-901

Részletes étel- és itallap, valamint további hasznos informaciók a programokkal eseményekkel kapcsolatban:

Facebook: https://m.facebook.com/solorestaurantsopron/?tsid=0.4699919878101717&source=result
Instagram:
https://www.instagram.com/solorestaurant/?hl=hu
Weboldal: solorestaurant.hu

/PB

Kép forrás: https://solorestaurant.hu/galeria/

  • Járd körbe, csodáld meg, kóstolj bele!

  Július 16-án, szombaton mindenki számára szabadon látogathatóak lesznek az Alpokalja – Fertő-Táj Vidék Minősége Védjegyes hálózat tagjainak kisüzemei és portái.

 • Poncichter Pikniken köszöntötték az egyetemistákat

  „Jó szerencsét!” köszöntésekkel telt meg a fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház augusztus utolsó napján: a Soproni Egyetemre érkező leendő hallgatókat a Soproni Borvidék borászai köszöntötték a Balek-hét és gólyatábor keretében.

 • Táplálkozz okosan!

  Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

 • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

  Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading