Május 16-án rendezik a 10. Restaurant Day Sopron-t!
Légy a saját vendéglősöd, talán így foglalhatnánk össze egy rövid mondatban mi is a kezdeményezés lényege. A Restaurant day szervezőinek célja, hogy rávegyék környezetüket és más közösségeket a főzésre és valami újnak a kipróbálására.
A nálunk is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kezdeményezés lényege, hogy baráti társaságok összeálljanak, közösen főzzenek és az általuk készített ételeket barátaikkal vagy akár vadidegenekkel megismertessék. A helyszín lehet bárhol: egy garázsban, a kertben, parkban, folyóparton, tényleg bárhol. A lényeg az, hogy mindenki jól szórakozzon, mindenki megmutathassa a másiknak és a világnak a főzőtudományát, receptek cserélődjenek és egy nap teljen el az önfeledt jókedv és a gasztronómia nevében.
A soproni Resturant Day-t 2015. május 16-án a Búgócsiga Akusztik Gardenban rendezik meg. Az oldal oldala itt érhető el.