Minden ami Sopron

2020. 08. 13. csütörtök

Ipoly

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

“Gyere a Búgócsigába, elkezdődött a Restaurant Day!”

Ezzel a szöveggel invitált egy srác valakit a szombati kóstolóra, ami megint idő előtt zárult: minden finomság elfogyott.

DSC_0955

Egy pizzarudacska? Egy karamellás amarántgolyó? Esetleg egy levendulás – kókuszos párna? Mármint nem alvópárna, hanem süti! 

Csak néhány ígéretes példa azokból a főként glutén- és cukormentes finomságokból, amikkel előrukkoltak a Soproforno hölgyei szombaton. A XIII. Restaurant Day ezúttal is a Búgócsigában várta az egészséges finomságok szerelmeseit, akik bizony jöttek, és jöttek, és jöttek. Sőt, még utána is jöttek. Mondhatni teltház alakult ki az asztalok körül.

DSC_0978

Amikor a címben idézett telefonbeszélgetés elhangzott, már szinte csak cselezgetéssel lehetett megkaparintani egy-két finom falatot. Sokat elárul, hogy a végén még a morzsákon is osztozkodtunk egymással…

DSC_1013 DSC_1037 DSC_1044 DSC_0972 DSC_0984 DSC_0985 DSC_0993

 • Táplálkozz okosan!

  Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

 • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

  Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

 • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

  Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen.

 • Megújul a Soproni Borvidék

  Míg a korlátozások növelik a távolságot az emberek között a Soproni Borvidék borászai mégis közelebb kerültek egymáshoz.

 • Éttermi menük egy helyen

  Gyorsan, könnyedén szeretnél válogatni a környezetedben elérhető éttermek menü kínálataiból? Akkor a localgastro.hu a te oldalad!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading