Ezúton is elnézést kérünk a későn érkezőktől, hamar felfaltuk a Soproforno finomságait.
A Búgócsiga Akusztik Garden teraszán ínycsiklandó illatok terjengtek délután: ez volt a XI. Restaurant Day. A Soproforno csapata ismét kitett magáért, és már ránézésre is olyan guszta ételekkel pakolták tele az asztalokat, hogy képtelenség volt ellenállni.
Újragondolt grillterasz várta az érdeklődőket: zöldség- és gyümölcsnyársak okoztak kellemes pillanatokat már vizuálisan is, hiszen igazi színkavalkád tárult elénk. Valószínűleg erre szokás mondani, hogy “minden, ami szem-szájnak ingere”. Különböző mártogatós finomsággal is kínáltak a lányok minket, amik közül talán a fetás céklahab tűnt a legextrémebbnek, de a padlizsánkrém sem mondható hétköznapinak. Közkedveltek voltak a pálcikára felfűzött mini vegaburgerek is, különösen a kisebbeknek tetszettek az apró hamburgerek.
Nem szabad megfeledkezni a desszertről sem, ami annyira jól sikerült, hogy kisebb cseleket kellett bevetni, hogy az utolsó darabokat megkaparintsuk. A barackos-túrós piskóta kellemes ízétől képes az ember megéhezni, így hamar lecsaptunk többen is a bounty-szeletre és a körtés brownie-ra. A hab a tortán virgin mojito cupcake-n pedig végleg elvarázsolt minket.
Gratulálunk a Soproforno lányainak és köszönjük a gasztro-élményt! További képeink a galériában!
XI. RESTAURANT DAY Galéria