Minden ami Sopron

2020. 09. 23. szerda

Tekla

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

Éttermi menük egy helyen

Gyorsan, könnyedén szeretnél válogatni a környezetedben elérhető éttermek menü kínálataiból? Akkor a localgastro.hu a te oldalad!

menugastrokep

Az ebéd mindannyiunk számára egy fontos megálló a napi teendőink közepette. Ennek ellenére rohanó világunkban nincs idő hosszasan elidőzni az ebédünk elfogyasztásával, és az otthoni főzés is időt, energiát igényel. Ezen segítenek az éttermek által előre összeállított, változatos ételsorokkal hívogató menük.

localgastrologo

Egyre több vendéglátó-egység állt be a menüztetők sorába, mely dinamikusan növekvő piac. Ennek átláthatóságán segít a nem régiben elindult localgastro.hu oldal, mely egy helyen fogja össze egy adott város széles kínálatát. Így kényelmesen, az ízlésünknek megfelelően ki tudjuk választani a számunkra leginkább szimpatikus menüsort az adott napra. Az oldal a soproni mellett a szombathelyi és a győri menü kínálatot is elhozza számunkra, így akkor is hasznunkra válik, ha éppen ezen városok egyikében járunk, és gyorsan csillapítanánk az éhségünket.

A napi menük mellett a jövőben újabb szolgáltatások bevezetését is ígérik a weboldal üzemeltetői, melyek a mindenki számára oly kedves gasztronómiához kapcsolódnak.

Meg is éheztünk e sorok írása közben. Nézzük, mit tartogat számunkra a localgastro.hu! Kattanjatok rá ti is! • Táplálkozz okosan!

  Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

 • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

  Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

 • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

  Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen.

 • Megújul a Soproni Borvidék

  Míg a korlátozások növelik a távolságot az emberek között a Soproni Borvidék borászai mégis közelebb kerültek egymáshoz.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading