Minden ami Sopron

2020. 08. 05. szerda

Krisztina

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

Egészséges receptek: turmix és energiagolyó

Szupergyors superfood-golyók és zöld smoothie készült legújabb receptfilmünkben. Vidd magaddal!

Balázsi Anna, a Soproforno ötletgazdája látott minket vendégül a Nalab’s Kitchen-ben, és rögtön két finomságot is készített. Először egy szuper egészséges zöld turmixot kevert, majd egy könnyed “energiagolyót” gyúrt, amiket házilag könnyedén elkészíthet bárki, és akár a zsúfolt hétköznapokban magunkkal is vihetünk iskolába, munkába.

Íme a receptek:

annarecept

 

Aki előbb megkóstolná akár a smoothie-t, akár a golyókat, látogasson el május 21-én a XIV. Restaurant Day-re, biztosan ott lesznek ők is!

 • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

  Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen. Fákkal körülölelt terasz és hangulatos belső tér. Egy mediterrán félsziget Sopron tengerén: a Solo Restaurant.

 • Megújul a Soproni Borvidék

  Míg a korlátozások növelik a távolságot az emberek között a Soproni Borvidék borászai mégis közelebb kerültek egymáshoz.

 • Éttermi menük egy helyen

  Gyorsan, könnyedén szeretnél válogatni a környezetedben elérhető éttermek menü kínálataiból? Akkor a localgastro.hu a te oldalad!

 • Átalakult ízlésvilág & mentes sütik - korunk cukrászipari trendjei

  Gluténmentes sütitek van? Vegán étrendnél mit tudtok ajánlani? Cukormentes tortát készítetek?– ma már ezek megszokott kérdések egy cukrászda mindennapjaiban.

 • Csokis álom az ünnepekre

  Aki a nutellát és a csokit szereti, az ezt a tortát egyenesen imádni fogja.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading