Minden ami Sopron

2024. 09. 20. Friday

Friderika

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

Áprilisban a Kékfrankosé a főszerep

Április 7-én ismét sétálókóstolót rendezünk, ahol a borvidék legjobb vörös borai mutatkoznak majd be.

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kékfrankos Most! elnevezésű sétálókóstolónk, ahol a Soproni Borvidék legjobb kékfrankosai és  vörös borai lesznek terítéken.

20 borász, és mintegy 100 kóstolható tétel várja az érdeklődőket. A sétálókóstolón 14 soproni borász mellett Pannonhalma, Kőszeg és Burgenland is képviselteti magát.  Bár az eseményen a legnagyobb hangsúlyt a vörösborok kapják, természetesen a rosé és fehérborok kedvelői is megtalálják számításukat.

kékfrankos most középső banner

Soproni Borászatok: Bónis- Reitter Borászat, Bruckner Borászat, Iváncsics Pincészet, Jandl Borászat, Gangl Borászat, Kocsis Borászat, Lővér Pince, Ottó Pince, Roll Pince, Sterlik Pince, Taschner Bor -és Pezsgőház, Töltl Pince, Vincellér és Molnár Titi Selection, Winelife Borászat;

Pannonhalma: Cseri Pince és Babarczi Szőlőbirtok és Pince

Vaskeresztes: Garger Imre

Burgenland: Gols közösségi stand

Az idei esemény házigazdája a Solo Étterem lesz.

Kedvezményes jegyek elővételben 4900 Ft-os áron kaphatók a Kocka Bisztróban és a Solo Étteremben.

A kóstoló alatt, a helyszínen váltott jegyek ára 5900 Ft. A belépőjegy megvásárlása korlátlan kóstolási lehetőséget biztosít.

További információ a facebook eseménynél találhatóak.

  • Járd körbe, csodáld meg, kóstolj bele!

    Július 16-án, szombaton mindenki számára szabadon látogathatóak lesznek az Alpokalja – Fertő-Táj Vidék Minősége Védjegyes hálózat tagjainak kisüzemei és portái.

  • Poncichter Pikniken köszöntötték az egyetemistákat

    „Jó szerencsét!” köszöntésekkel telt meg a fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház augusztus utolsó napján: a Soproni Egyetemre érkező leendő hallgatókat a Soproni Borvidék borászai köszöntötték a Balek-hét és gólyatábor keretében.

  • Táplálkozz okosan!

    Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

  • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

    Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

  • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

    Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading