Minden ami Sopron

2020. 08. 13. csütörtök

Ipoly

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

A Gino Cukrászda lett a Soproni Hallgatók Kedvenc Cukrászdája

Helyszínen történő kóstolás alapján döntöttek a diákok és vendégeik.

ginokedvenc550

A Nyugat-magyarországi Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar és a Vállalati Kapcsolati Csoport idén október első hetében 3. alkalommal rendezte meg az Integrált Vállalati Hét elnevezésű rendezvényét, melyen külön programrészként, a hallgatók helyszíni kóstolás útján közel 10 cukrászda közül megválasztották a Soproni Hallgatók és az Integrált Vállalati Hét Kedvenc Cukrászdáját.

Az oklevelet a Gino Cukrászda vehette át. Vámosi Zsófia cégvezető elmondta, megtiszteltetésnek vették az Egyetem megkeresését a támogatói felajánlásra vonatkozóan, mivel a Gino Cukrászda aktívan részt vesz a város életében, vérkeringésében, annak ellenére is, hogy nem belvárosi üzlet, hanem a város nyugati szélén a Mediterrano Üzletházban található.

“A cukrászda karitatív, szponzorációs tevékenysége nagyon sokrétű; a megkeresések jellegének megfelelő felajánlásokkal, vállalásokkal támogatjuk a város számos rendezvényét illetve szervezetét” – tette hozzá.

ginolog265A család- és gyerekbarát cukrászda a délelőtti órákban üzleti reggelik,tárgyalások, megbeszélések kedvelt helyszíne, délután a baráti társaságok, kisgyermekes családok találkozáspontja. Ezenkívül számottevő az ételallergiás, ételintoleranciás vendégkör, mivel a cukrászdaúttörőként vezette be az ún. “mentes”, paleo étrend alapján készült termékeket szortimentjébe. Mára már az árlap külön részét képezi a speciális igények alapján összeállított étel és italválaszték.

Sebestyén-Raffel Klára, a cukrászda üzletvezetője hozzátette: “A fentiek alapján érkeznek a megkeresések is.” Neves jótékonysági bálok, óvodai, iskolai rendezvények támogatói listájának állandó szereplői, sportrendezvények sajtótájékoztatóinak helyszíne és vendéglátója, sőt idén nem csak a karácsonyi karitatív süteményosztásban vesznek részt, hanem csatlakoztak az éven át tartó Enni adok-enni kapok ételdoboz feltöltési projekthez is.

“A Vállalati Kapcsolati Csoport megkeresését is támogatói szemmel néztük.” – folytatták gondolatukat a cukrászda képviselői – “Óriási volt az öröm, amikor értesültünk az eredményről.”

A cukrászda most is az “adni jobb, mint kapni” elvet vallja: az oklevél átvételekor kihirdették, hogy októberben minden NyME-s hallgatót a helyben fogyasztott süti mellé ajándék kávéval vendégelik meg.

Aki pedig lemaradt volna a rendezvényről, vagy a kóstolásról, ne szomorkodjon: októberben minden vasárnap délután 14:00-tól a GinoCandy Bar desszertasztalán a díjnyertes süteményeké a főszerep!

 • Táplálkozz okosan!

  Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

 • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

  Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

 • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

  Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen.

 • Megújul a Soproni Borvidék

  Míg a korlátozások növelik a távolságot az emberek között a Soproni Borvidék borászai mégis közelebb kerültek egymáshoz.

 • Éttermi menük egy helyen

  Gyorsan, könnyedén szeretnél válogatni a környezetedben elérhető éttermek menü kínálataiból? Akkor a localgastro.hu a te oldalad!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading