Minden ami Sopron

2024. 12. 26. Thursday

KARÁCSONY

SOPRON
Borult

Bor/gasztro

A Gino Cukrászda lett a Soproni Hallgatók Kedvenc Cukrászdája

Helyszínen történő kóstolás alapján döntöttek a diákok és vendégeik.

ginokedvenc550

A Nyugat-magyarországi Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar és a Vállalati Kapcsolati Csoport idén október első hetében 3. alkalommal rendezte meg az Integrált Vállalati Hét elnevezésű rendezvényét, melyen külön programrészként, a hallgatók helyszíni kóstolás útján közel 10 cukrászda közül megválasztották a Soproni Hallgatók és az Integrált Vállalati Hét Kedvenc Cukrászdáját.

Az oklevelet a Gino Cukrászda vehette át. Vámosi Zsófia cégvezető elmondta, megtiszteltetésnek vették az Egyetem megkeresését a támogatói felajánlásra vonatkozóan, mivel a Gino Cukrászda aktívan részt vesz a város életében, vérkeringésében, annak ellenére is, hogy nem belvárosi üzlet, hanem a város nyugati szélén a Mediterrano Üzletházban található.

“A cukrászda karitatív, szponzorációs tevékenysége nagyon sokrétű; a megkeresések jellegének megfelelő felajánlásokkal, vállalásokkal támogatjuk a város számos rendezvényét illetve szervezetét” – tette hozzá.

ginolog265A család- és gyerekbarát cukrászda a délelőtti órákban üzleti reggelik,tárgyalások, megbeszélések kedvelt helyszíne, délután a baráti társaságok, kisgyermekes családok találkozáspontja. Ezenkívül számottevő az ételallergiás, ételintoleranciás vendégkör, mivel a cukrászdaúttörőként vezette be az ún. “mentes”, paleo étrend alapján készült termékeket szortimentjébe. Mára már az árlap külön részét képezi a speciális igények alapján összeállított étel és italválaszték.

Sebestyén-Raffel Klára, a cukrászda üzletvezetője hozzátette: “A fentiek alapján érkeznek a megkeresések is.” Neves jótékonysági bálok, óvodai, iskolai rendezvények támogatói listájának állandó szereplői, sportrendezvények sajtótájékoztatóinak helyszíne és vendéglátója, sőt idén nem csak a karácsonyi karitatív süteményosztásban vesznek részt, hanem csatlakoztak az éven át tartó Enni adok-enni kapok ételdoboz feltöltési projekthez is.

“A Vállalati Kapcsolati Csoport megkeresését is támogatói szemmel néztük.” – folytatták gondolatukat a cukrászda képviselői – “Óriási volt az öröm, amikor értesültünk az eredményről.”

A cukrászda most is az “adni jobb, mint kapni” elvet vallja: az oklevél átvételekor kihirdették, hogy októberben minden NyME-s hallgatót a helyben fogyasztott süti mellé ajándék kávéval vendégelik meg.

Aki pedig lemaradt volna a rendezvényről, vagy a kóstolásról, ne szomorkodjon: októberben minden vasárnap délután 14:00-tól a GinoCandy Bar desszertasztalán a díjnyertes süteményeké a főszerep!

  • Járd körbe, csodáld meg, kóstolj bele!

    Július 16-án, szombaton mindenki számára szabadon látogathatóak lesznek az Alpokalja – Fertő-Táj Vidék Minősége Védjegyes hálózat tagjainak kisüzemei és portái.

  • Poncichter Pikniken köszöntötték az egyetemistákat

    „Jó szerencsét!” köszöntésekkel telt meg a fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház augusztus utolsó napján: a Soproni Egyetemre érkező leendő hallgatókat a Soproni Borvidék borászai köszöntötték a Balek-hét és gólyatábor keretében.

  • Táplálkozz okosan!

    Egyre inkább beépül mindennapjainkba a tudatos táplálkozás, mely egyszerűbb, mint gondolnánk.

  • Főszerepben a kopasznyakú tyúk

    Helyi termékek felhasználásával készült ételkülönlegességeket kínál étlapján négy étterem egy héten keresztül.

  • Hangulatos Nyári Esték - Solo Restaurant

    Vízcsobogás, madárcsicsergés. Mediterrán, ütemes zene. Csak az emberi szófoszlányok és evőeszközök csilingelő játéka jelzik hogy egy étteremben ülök éppen.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading