Helyszínen történő kóstolás alapján döntöttek a diákok és vendégeik.
A Nyugat-magyarországi Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar és a Vállalati Kapcsolati Csoport idén október első hetében 3. alkalommal rendezte meg az Integrált Vállalati Hét elnevezésű rendezvényét, melyen külön programrészként, a hallgatók helyszíni kóstolás útján közel 10 cukrászda közül megválasztották a Soproni Hallgatók és az Integrált Vállalati Hét Kedvenc Cukrászdáját.
Az oklevelet a Gino Cukrászda vehette át. Vámosi Zsófia cégvezető elmondta, megtiszteltetésnek vették az Egyetem megkeresését a támogatói felajánlásra vonatkozóan, mivel a Gino Cukrászda aktívan részt vesz a város életében, vérkeringésében, annak ellenére is, hogy nem belvárosi üzlet, hanem a város nyugati szélén a Mediterrano Üzletházban található.
“A cukrászda karitatív, szponzorációs tevékenysége nagyon sokrétű; a megkeresések jellegének megfelelő felajánlásokkal, vállalásokkal támogatjuk a város számos rendezvényét illetve szervezetét” – tette hozzá.
A család- és gyerekbarát cukrászda a délelőtti órákban üzleti reggelik,tárgyalások, megbeszélések kedvelt helyszíne, délután a baráti társaságok, kisgyermekes családok találkozáspontja. Ezenkívül számottevő az ételallergiás, ételintoleranciás vendégkör, mivel a cukrászdaúttörőként vezette be az ún. “mentes”, paleo étrend alapján készült termékeket szortimentjébe. Mára már az árlap külön részét képezi a speciális igények alapján összeállított étel és italválaszték.
Sebestyén-Raffel Klára, a cukrászda üzletvezetője hozzátette: “A fentiek alapján érkeznek a megkeresések is.” Neves jótékonysági bálok, óvodai, iskolai rendezvények támogatói listájának állandó szereplői, sportrendezvények sajtótájékoztatóinak helyszíne és vendéglátója, sőt idén nem csak a karácsonyi karitatív süteményosztásban vesznek részt, hanem csatlakoztak az éven át tartó Enni adok-enni kapok ételdoboz feltöltési projekthez is.
“A Vállalati Kapcsolati Csoport megkeresését is támogatói szemmel néztük.” – folytatták gondolatukat a cukrászda képviselői – “Óriási volt az öröm, amikor értesültünk az eredményről.”
A cukrászda most is az “adni jobb, mint kapni” elvet vallja: az oklevél átvételekor kihirdették, hogy októberben minden NyME-s hallgatót a helyben fogyasztott süti mellé ajándék kávéval vendégelik meg.
Aki pedig lemaradt volna a rendezvényről, vagy a kóstolásról, ne szomorkodjon: októberben minden vasárnap délután 14:00-tól a GinoCandy Bar desszertasztalán a díjnyertes süteményeké a főszerep!