Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Civil zóna

Tényleg működik a testalakítás?

Decemberben mutattuk be a soproni Testalakító Stúdiót, akik különleges módon segítenek a fogyásban. Most megnéztük, mi történt velük az akkori RTL Klub-os szereplésük után.

Két interjút közöltünk év vége környékén Kovács Barbarával, a Testalakító Stúdió vezetőjével, aki nagyon őszintén mesélt az átverős fogyasztószerekről és a félre tájékoztatott emberekről. Akkoriban az RTL Klub is forgatott a soproni stúdióról, már akkor is látszott, hogy jó irányba haladnak. Megnéztük, mekkora most a pörgés a nyári szezon előtt.

DSC_1922

“Hiába szaporodnak a konkurensek, mintha egyre több vendég jönne hozzánk” – kezdi Barbara, aki épp az napi utolsó kezelését fejezte be este. Mint mondja, már megszokták: reggel még „alszik” a Füredi sétány, amikor hozzájuk már megérkezik az első vendég, este pedig ők zárnak utoljára.

“Azt hiszem eljött az idő, amikor kijelenthetem, hogy annyian szeretnék igénybe venni szolgáltatásunkat, hogy képtelenek vagyunk ennyi vendég fogadására, pedig a főszezon még csak most kezdődik. Mindig is hittem a munkánkban, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora igény van rá! Már jó pár hónapja érezzük, hogy beért a munkánk, de most jött el az idő, hogy változtatni kell eddigi rendszerünkön.”

Mit értesz azon, hogy változtatni kell eddigi rendszereteken?

“Mostantól kezdve akkor tudunk új vendégeket fogadni, ha valakinek lejár a személyre szabott bérlete (programja). Mivel általában 6-8-10-12 hetes kúrákat csinálunk heti egy-két alkalommal (hetekre előre lefixálva), ezért javasoljuk érdeklődőinknek, hogy időben keressenek fel minket. Nem csak azért, hogy időben a kúra végére jussunk, hanem mert azzal is számolni kell, hogy akár csak 2-3 hét múlva tudjuk elkezdeni a kezeléseket, hisz nem tudjuk felvenni addig a vendégeink közé. Ezt a rendszert azért is vezetjük be, mert nem szeretnénk úgy járni, hogy eszeveszett módon vesszük fel a vendégeket, közben kapacitásunk sincs lekezelni őket.”

“Nyár környékén mindig többen érdeklődnek a kezelések iránt, idén viszont már márciusban is nehezen tudtunk új érdeklődőket bezsúfolni a naptárunkba. Főleg azért okoz gondot, mert a kezeléseknek akkor van értelme, ha rendszeresen végezzük őket hetente pár alkalommal, nem tehetjük meg, hogy hetekig nem fogadunk valakit, mert nem tudunk időpontot találni. Ha így tennénk a kezelés sikerét kockáztatnánk.”

DSC_8875piccebb

 

Külön említésre méltó, hogy a Testalakító most már percre pontosan teljesen személyre szabottan kombinálja a különböző kezeléseket, nem fix időtartamú szolgáltatásokat nyújt. Így értelemszerűen jobban igazodnak a vendégek igényeihez, és még jobb eredményeket tudnak majd elérni.

“Ezt az új kezelési rendszert nem tudnánk alkalmazni, ha nem rendelkeznénk elég tapasztalattal. Minden ember szervezete más és más, így nagyon fontos, hogy a kezelő az első alkalommal teljesen fel tudja mérni a vendég állapotát, és összeállítsa a megfelelő kezelési rendszert. Ez nem csak egy elbeszélgetéssel, hanem egy felmérős kezeléssel is biztosítjuk. Úgy látjuk, ez nagyon tetszik a vendégeknek, hogy nem fix időtartamú kezeléseink vannak.”

DSC_1961

Kényszerű újítást is bevezet a szalon, ugyanis egyre többször előfordul, hogy a hetekkel később lefoglalt időpontra nem érkezik meg a vendég – és még csak le sem mondja előtte. “Mivel időpontok hiányában szenvedünk, kicsit bosszantó, ha a vendég nem érkezik meg az időpontjára, mert így elveszi a lehetőséget egy komoly érdeklődőtől. Ezért kénytelenek vagyunk foglalót kérni, ami 7500 forint. Ez az összeg egy állapotfelmérést biztosít a vendég számára. Ezzel már egyértelműen látjuk mi is, hogy vendégünk is olyan komolyan veszi ezt, mint mi.”

Barbara reméli, ez nem szegi senki kedvét. Motivációként blogot üzemeltet, amit február óta négyezren néztek már meg. Itt sok hasznos tanácsot, étrendet is ír követőinek, valamint közzéteszi vendégeinek képeit, amiken remekül látszik, milyen eredményeket értek el a Testalakító segítségével. Azt természetesen folyamatosan hangsúlyozzák, hogy önmagában a kezelés nem elég, megfelelő étrend és valamilyen mozgás is kell a sikerhez. Részletekért, hasznos tanácsokért érdemes böngészni a Testalakító blogját.

DSC_1965

További érdekesség, hogy egy igazán elit körhöz csatlakozott a Testalakító Stúdió: megkapta a Megbízható Cég 2016 tanúsítványt, amit komplex átvizsgálás után azok a cégek kaphatnak meg, melyekre nem érkezik panasz. Egyértelmű, hogy manapság nagyon ritka az ilyen, így valóban kiemelkedő eredményként emlegethetjük ezt a címet.

(hirdetés)

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading