Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Közélet

Átverik a fogyókúrákkal? Egy őszinte interjú – 2. rész

Egy soproni szalonban jártunk, ahol már téma a nyári strandforma, és segítenek is benne. Az RTL kisfilmjét is bemutatjuk.

DSC_4865

Interjúnk első részében a Testalakító Stúdió vezetőjével, Kovács Barbarával beszélgettünk, aki segített eligazodni a sok csodamódszernek kikiáltott alakformáló megoldás között. Beavatott minket a kavitációs zsírbontás részleteibe, így már számunkra is érthető, miért nem számít boszorkányságnak ez a kezelés. De őszintén beszélt arról is, hogy mikor nem tud segíteni a vendégeinek. Érdemes elolvasni!

Az RTL KLUB is forgatott Barbaráéknál a kavitációs zsírbontásról, itt meg is lehet nézni:

Sokan félnek attól, hogy megereszkedik a bőrük, ha elkezdenek fogyni. Ám erre is van megoldása a Testalakító Stúdiónak. „Foglalkozunk aromaterápiás kezelésekkel is. Ilyenkor speciális olajokkal bekenjük az adott testrészt, és ilyen célra használatos fáslikkal körbetekerjük a vendéget. A fáslit előtte különleges oldattal és langyos vízzel átitatjuk. A vendég ezután felfekszik az ágyra, betakarjuk, és 40-50 percig nem is kell semmit tenni. Egyébként nagyon kellemes meleg érzetet ad végig. Ez a módszer feszesíti a kötőszöveteket, jól látható eredménnyel. Előfordul, hogy valaki fogyni is tud tőle, de elsősorban nem ezért használjuk.”

DSC_6359

Többféle olajat és átitató szert használtok, mi a különbség közöttük?

“Az olajak más-más gyógynövényekből készülnek, így mindegyiket más céllal tudjuk használni. Van olyan, amivel narancsbőrt kezelünk, valamelyikkel a striákat halványítjuk, de akad olyan is, amivel zsírégető hatást érünk el. Az átitató szérumok főleg az erősséget befolyásolják. Erre azért van szükség, mert idővel a testünk hozzá tud szokni egy erősséghez, ilyenkor a hatás érdekében növelni kell azt.”

Mit emelnél ki a Testalakító Stúdió előnyeként?

„Főként azt, hogy már négy éve foglalkozunk a zsírbontással, rengeteg tapasztalatunk van. Nem a levegőbe beszélünk, minden vendégünkről kezelési naplót vezetünk, így akár évek múltán is visszakereshetőek a részletek. Az is előnyünk, hogy folyamatosan bővültünk az elmúlt években, most már a gépeinknek köszönhetően több embertípust is remek eredményekkel tudunk kezelni. De előnyünk van a multikkal szemben is, hiszen ők azt reklámozzák, amit központilag kitalálnak. Mi viszont azt közvetítjük, amit személyesen a vendégeinktől tapasztalunk.”

Nők járnak főleg?

„Többségében igen, a 18 éves kortól egészen a 60 felettiekig is. De már férfiakat is egyre többször látunk! Főleg tavasszal, amikor jön a pánik, sok pocakot kezelünk… Nem egy olyan férj jár hozzánk, aki a feleségén látta a változást és ő is kedvet kapott hozzá. Ez azért is nagy szó, mert főleg a férfiak szkeptikusabbak ilyen témában.”

 

DSC_7069

Mit szólnak az első alkalommal érkezők, hogy ilyen fiatalon vagy itt?

„Az első időkben mindig megkérdezték, hogy hány éves vagyok, miért mondom olyan biztosra, hogy működik? De már annyira magabiztosan tudok beszélni a témáról, hogy nem kételkednek bennem. A sok tanulás, sok rutin meghozta a gyümölcsét: az elmúlt két évben már senki sem kérdezte meg a koromat (nevet). Ráadásul a kérdésekre is mindig tudok válaszolni, ez pedig megnyugtatja a vendéget, pláne ha látja, hogy őszintén beszélek.”

Indítottatok egy ingyenes fogyasztó programot, ez mit takar pontosan?

“Már hagyományosnak mondható ez a projektünk. Ilyenkor e-mailben várjuk a jelentkezőket, akik közül kiválasztunk egy szerencsést, akit teljesen ingyen lefogyasztunk, természetesen itt is személyre szabottan. Az e-mailben egy egész alakos képet kérünk, illetve egy kis bemutatkozót, amihez pár kérdést megadtunk:”

 

Említetted korábban, hogy akár károkat is okozhat, ha nem hozzáértő ember végzi a kezelést. Hogy lehet ezt előre felismerni?

„Mondanám, hogy érdemes megnézni a falon az okleveleket, de sajnos ma már az nem sokat számít. Én például ha az első tanfolyamom után nem folytattam volna tovább a tanulást, valószínűleg nem lennének ilyen eredményeink, már lehúztuk volna a rolót. Egyébként ha valahol állandóan nagyon olcsón hirdetik a kezeléseket, azzal is érdemes óvatosan bánni, hisz mint mondtam, eleve drága berendezésről van szó, ami amortizálódik. Általában a személyes beszélgetéseknél lehet biztosan észrevenni, jó helyen járunk-e. Ha valahol nem tudják kielégítően elmagyarázni, hogy működik a kezelés, vagy nem tudnak válaszolni a kérdéseinkre, az egyértelmű jel. Végül az is árulkodó lehet, mióta működik a hely. Nyilván a nem megfelelően működő szalonok 1-2 évnél tovább nem tudnak talpon maradni.”

További információk elérhetők a www.testalakito.hu oldalon, vagy a szalon Facebook-oldalán, ide kattintva.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading