Minden ami Sopron

2017. 08. 23. szerda

Bence

SOPRON
Borult
EURO

Pozitív

Fotós bakik

Biztos sokan láttak már olyan fotóst, vagy filmest, aki munka közben annyira koncentrál, hogy nem veszi észre a lépcsőt, egy autót, nekimegy a háznak, vagy bármi hasonló baklövést követ el. A napokban találtam egy ilyen videót, unalmas percekben érdemes megnézni (és persze nem nevetni, hanem sajnálni kollegáimat!):

Persze én sem vagyok hibátlan, csak szerencsére még – tudtommal – az ilyen bénázásaimat senki sem vette videóra. De előfordult például, hogy a vasútállomáson a VOLT Fesztiválra érkezőket fotóztuk nagy elánnal, és  szerettem volna leguggolni egy jó kép miatt. Már majdnem sikerült, csak guggolásból az oldalamra vágódtam. Mentve a helyzetet abból a pozícióból is lőttem egy képet…

 

Még rutintalan esküvői fotósként előfordult, hogy egy rövidke polgári szertartáson épp objektívet cseréltem amikor megtörtént az első gyűrű-felhúzás. Szerencsére az anyakönyvvezető lazán kezelte a dolgot, megkérte a párt, hogy “vegyük újra”, és amikor beálltam, újra felhúzták a gyűrűt.

10258824_227044917626854_4336139926287124432_o

 

De ne csak magamról írjak kínosat: egy fiktív barátom a VOLT Fesztiválon menőzött, hogy milyen jó objektívet sikerült vásárolnia. Kezembe is adta, méretéhez képest bitang nehéz volt, de tényleg nagyon szépen működött. Egyik koncertre igyekezve ő megállt egy fűben ücsörgő lánycsoport mellett, majd zoom-olás helyett véletlenül kicsavarta ezt a hiper-szuper objektívet a gépéből, és pontosan az egyik lány fejére ejtette. Azt hiszem, elsajátítom ezt a módszert: a szimpatikus lányokhoz odavágom az objektívemet :)

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Kilátogat az U18-as EB mérkőzéseire?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading