Minden ami Sopron

2017. 04. 29. szombat

Péter

SOPRON
Borult
EURO

Pozitív

Fotós bakik

Biztos sokan láttak már olyan fotóst, vagy filmest, aki munka közben annyira koncentrál, hogy nem veszi észre a lépcsőt, egy autót, nekimegy a háznak, vagy bármi hasonló baklövést követ el. A napokban találtam egy ilyen videót, unalmas percekben érdemes megnézni (és persze nem nevetni, hanem sajnálni kollegáimat!):

Persze én sem vagyok hibátlan, csak szerencsére még – tudtommal – az ilyen bénázásaimat senki sem vette videóra. De előfordult például, hogy a vasútállomáson a VOLT Fesztiválra érkezőket fotóztuk nagy elánnal, és  szerettem volna leguggolni egy jó kép miatt. Már majdnem sikerült, csak guggolásból az oldalamra vágódtam. Mentve a helyzetet abból a pozícióból is lőttem egy képet…

 

Még rutintalan esküvői fotósként előfordult, hogy egy rövidke polgári szertartáson épp objektívet cseréltem amikor megtörtént az első gyűrű-felhúzás. Szerencsére az anyakönyvvezető lazán kezelte a dolgot, megkérte a párt, hogy “vegyük újra”, és amikor beálltam, újra felhúzták a gyűrűt.

10258824_227044917626854_4336139926287124432_o

 

De ne csak magamról írjak kínosat: egy fiktív barátom a VOLT Fesztiválon menőzött, hogy milyen jó objektívet sikerült vásárolnia. Kezembe is adta, méretéhez képest bitang nehéz volt, de tényleg nagyon szépen működött. Egyik koncertre igyekezve ő megállt egy fűben ücsörgő lánycsoport mellett, majd zoom-olás helyett véletlenül kicsavarta ezt a hiper-szuper objektívet a gépéből, és pontosan az egyik lány fejére ejtette. Azt hiszem, elsajátítom ezt a módszert: a szimpatikus lányokhoz odavágom az objektívemet :)

 • A tél szépségei

  Azt mondják, mindenki azt az évszakot szereti, amelyikben született. Januári vagyok, utálom a telet…

 • Újra hétfő

  Nem sokan szeretik a hétfőt, én általában igen. De most nem.

 • Rövid: friss pozitív gondolatok

  MEGJÖTT A TAVASZ! (Mondtam, hogy rövid lesz.)

 • Nagyon menő voltam

  Mint sokan tudják, nagy bringás hírében állok. Nem kifejezetten a sportolás céljából használom, hanem hogy eljussak A-ból B-be. Jelenlegi “kecském” nagyjából két és fél éves lesz, és körülbelül 6-7000 km van benne, bizony már itt-ott meglátszik rajta. A minap kedves ismerősöm megosztotta, hogy eladja a kilométeróráját, én pedig lecsaptam rá, mert szimpatikus volt. Mármint az […]

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön ellátogat a Városi Majális programjaira?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading