Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Virtuális valósággal tanulni? Pedagógusok, figyelem!

Ingyenes edukációs sorozatot indít a soproni VR The Spot tulajdonosa, Nagy Benedek az iskolásoknak. “A VR egy remek játék – de sokkal több van benne, mint csupán szórakozás.”

Fél éve nyitotta meg kapuit Sopron és a nyugati régió első virtuális valóság stúdiója, a VR The Spot. Eddig már több százan próbálták ki ezt a innovatív és egyedülálló programot.

 

A virtuális valóságot sokan a mai napig a játékokkal azonosítják. Persze, nagyon fontos az ember életében a szórakozás, de ennél sokkal komolyabb dolgokra is használják már a világon. Ezt szeretné bemutatni Nagy Benedek az iskolásoknak fejlesztett 1,5 órás interaktív előadásán.

 

You are the future3

“Mint fiatal vállalkozó fontosnak tartom, hogy ne csak kapjak, hanem adjak is. A fiatalok játék céljával érkeznek a terembe, de mikor mutatunk nekik más profilú alkalmazásokat, nagyon meglepődnek. Művészet, biólogia, történelem…nagyon széles a programok tárháza. Nagyon sokan élik át a virtuális valóságban a Titanic elsüllyedését, itt már a mozi élmény keveredik a, Apollo 11 fellövését és holdra szállását!”- mondta el Benedek.

 

A VR The Spot – You Are the Future előadást általános- és középiskolás osztályoknak szól. A másfél órás előadás keretein belül a fiatalok megismerkedhetnek a VR technólogiával és ki is próbálhatják azt díjmentesen!

Az osztályfőnökök, iskolaigazgatók jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várják:

+ 36 30 176 44 66MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading