Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Vasárnap a bicikliseké lesz a környék

24. alkalommal rendezik meg a Vas-Villa’ 30 km-es túráját.

Vasárnap a szokásokhoz híven reggel 9-kor indul a menet a Vas-Villa’ udvaráról, majd elmegy Fertőrákos – Balf irányába, és onnan érkezik vissza Sopronba. Nevezni 400 ft-ért lehet egyéni vagy család kategóriában. A nevezőlapokat a frissítőpontoknál lepecsételtetve a túra végén esély nyílik a 2,4 millió forint összértékű nyeremények valamelyikét elvinni.

24_kerekpartura2

Eső esetén június 7-én tartják meg a túrát. A szervezők idén is kérik, hogy mindenki tartsa be a közlekedési szabályokat a balesetek elkerülése érdekében. Külön kiemelik azt is, hogy ez nem verseny, hanem túra. Senki nem kap a helyezésekért külön díjat, a sorsoláson is mindenki egyenlő esélyekkel indul.

Az autósok figyelmét szeretnénk felhívni a megnövekedő kerékpáros forgalomra a délelőtt folyamán. 9 óra környékén indul a menet a belvárosból, ekkor több percig eltarthat, amíg a biciklisek elhaladnak. A Kőhida – Fertőrákos – Balf – Sopron útvonalon pedig ügyeljenek arra, hogy több száz kerékpáros fog közlekedni 9 -11 óra között, a tapasztalat szerint hosszan széthúzódva. Kérjük, legyenek türelemmel!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading