Minden ami Sopron

2020. 08. 05. szerda

Krisztina

SOPRON
Borult

Kultúra

Varázsszavak a Soproni Petőfi Színházban

Idén is kivívta magának a színházi színpadot a dESZKa Társulat.

DSC_6233

Korábban már részletesen is beszámoltunk a soproni dESZKa Társulat új dobásáról, a Varázsszavak című musicalről. Az áprilisi ősbemutatón még az előadás zenei aláfestését biztosító Kowalsky meg a Vega együttes is részt vett, akkor egyértelmű sikert aratott a társulat. A korábban megszokott fiatalos stílus ugyan megmaradt, de ezúttal nagyon komoly drámai fordulatot is láthattunk tőlük, ami egy diáktársulattól talán kevésbé megszokott, ezért talán az átlagosnál erősebb a hatása is.

Az elmúlt években bemutatott előadásaikkal rendre profi színházi körülményeket “harcoltak” ki maguknak a fiatalok, és ez idén sem lesz másként: szeptember 27-én és 28-án a Soproni Petőfi Színházban lép színpadra a dESZKa Társulat. Előzetesen már lehet jegyeket foglalni a deszkatarsulat@gmail.com címen.


 • Igényes dallal debütált a soproni zenész, Imola

  Vida-Veres Imola, zenész, a soproni zeneiskola zenetanára, zeneterapeuta a sok feladata ellenére úgy érezte, hogy hívja egy másik út, melyből megszületett a Secret című dal. Ezt az utat éppen a legnagyobb korlátozások közben találta meg: kreativitása a karantén idején kezdett szárnyalni. A különleges élethelyzet inspirációt adott az énekesnőnek, aminek köszönhetően megszületett a “Secret” című dal, […]

 • Kirobbanó sikerrel tolmácsolták Haydn műveit

  Felejthetetlen zenei élményt adó, kirobbanó sikerrel indult a teltházas Eszterháza Szimfóniái XXII a fertődi Esterházy-kastély csodaszép Apollo-termében.

 • Eszterháza tündérvilága gyermekrajzokon

  Elbűvölték a zsűrit a gyerekek sokszínű alkotásai, melyek egytől-egyik arany minősítést kaptak!

 • Érezhetően újraindult a belföldi turizmus

  Az Esterházy-kastélyban, és a nagycenki Széchenyi-kastélyban is szemmel láthatóan igazolást nyert, hogy a belföldi turizmus a járvány után újraindult.

 • Teltházzal indul újra a zenei évad Eszterházán

  Minden jegy elkelt a július és augusztus fordulója első hétvégéjére meghirdetett Eszterháza Szimfóniái XXII. koncerthétvégére a fertődi Esterházy-kastélyba.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading