Minden ami Sopron

2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson

SOPRON
Borult

Egyéb

Ünnepi programajánlat

A hagyományos húsvéti programok mellett sportos, zenés, családos rendezvényeken is eltölthetjük a hétvégét.

koncertgitar

Péntek este két eltérő stílusú zenekar is koncertet ad Sopronban. A Búgócsigában a rockabilly helytartói, a Mystery Gang, a Hangárban pedig a slágergyáros Wellhello biztosítja a jó hangulatot.

Szombattól három napon át hívogatja a családokat a Fertőrákosi Kőfejtő. A Húsvéti Barlangtárogató keretében vásári forgatag, póni lovaglás, játszóház, tündértánc oktatás, ügyességi játékok, helyben sütött langalló és még sok változatos program és finomság várja a látogatókat minden nap 10 és 18 óra között.

legok

Ugyancsak három napon át nyitja meg kapuit a GYIK Rendezvényház, ahol a Húsvéti LEGO kiállítás minden bizonnyal sok gyermeket vonz majd.

15 órától lehetőségünk nyílik hajózás közben adózni a Húsvétnak a nyuszival a Drescher Hajózási Társaság hajóján. Aki szombaton nem ér rá, azt vasárnap is várja a nyuszi a hajón.

29

Szurkolhatunk is egy jót szombaton, ha kilátogatunk a Novomatic Arénába, ahol 18 órakor kezdetét veszi a női kosárlabda bajnoki elődöntő a két euroligás klub, az UNIQA SOPRON és a CMB CARGO UNI GYŐR csatájával. 14 év alatt és 70 felett ingyenes a belépés!

Este irány a Búgócsiga, vagy a Hangár! Előbbiben a lendületes alternatív-gipsy-swing-rock banda, a Zságbamacska lép fel, míg a Hangárban a népszerű Irie Maffia szórakoztatja az érdeklődőket.

A vasárnapot indíthatjuk egy benzingőzös Gyorsulási Versennyel a fertőszentmiklósi Meidl Airporton.

10 és 17 óra között játékos családi vezetéseken, kézműves foglalkozásokon vehetünk részt a fertődi Esterházy-kastélyban.

19 órától a Petőfi Színházban Dale Wasserman: Száll a kakukk fészkére című darabot tekinthetjük meg.

zenekar

Fertődön az Eszterházi Vigasságok program-sorozat részeként Haydn: In nomine Domini (Az Úr nevében) című darab dallamai szólalnak meg. Részletek

Mivel hétfőn sem kell dolgoznunk menni, belehúzhatunk a vasárnap estébe is! A győri Apnoé zenekar jóvoltából powerfolk hangzik majd fel a Búgócsiga falai között.

További programok, információk az Eseménynaptárunkban.

Kellemes Ünnepeket, jó pihenést kívánunk! • Terelés a Bécsi dombi alagút nyugati portáljánál

  Két évig terelőúton haladhat a forgalom.

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Fertőszéplak - Porpáczy Nyári tábor

  „Ez a tábor olyan mint 2 nap nyílt nap …rengeteg élménnyel…az csak külön öröm, ha valaha porpáczys lesz a látogató…de a cél az, hogy a rengeteg élmény alapján…majd sikeresen válasszon pályát…elégedett és boldog ember legyen” (Wellner Andrea, igazgatónő)

 • Rolando, az élet ritmusa - villáminterjú

  A SopronDrum legvidámabb kisugárzású fellépője pillanatok alatt képes meghódítani a közönséget humorával, közvetlenségével és persze utánozhatatlan, lenyűgöző játékával. Rolando Morales-Matos mesterkurzusán jártunk és beszélgettünk is vele a fesztiválról, amely számára nagy élményt adott.

 • ESTÖRI - Második helyen végzett a Széchenyi!

  Az előkelő második helyen végeztek a soproni fiatalok az „ESTÖRI” Kreatív Történelmi Verseny Döntőjén!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading