Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Több száz soproni biciklijét szerelték fel

A Bringázz Sopron csapata rengeteg kerékpárra csengőt, prizmát rakott, jól sikerült a rendhagyó Critical Mass. Csütörtökön újabb bringás program jön!

Szombaton a hagyományostól eltérően nem felvonulással népszerűsítették a kerékpározást Sopronban, hanem egy több helyszínen zajló “társasjátékkal”. A Bringázz Sopron adatai szerint több, mint 300-an teljesítették a város több pontján a feladatokat, és sokan a játékon kívül is felkeresték a standokat. Az önkéntesek 250-nél is több csengőt és hasonló mennyiségű prizmát szereltek fel azon bringákra, amikről hiányoznak ezek a KRESZ alapján kötelezőnek számító felszerelések.

DSC_4281

Kép: archívum

 

Az estét a Búgócsigában zárták, ahol 350-en vettek részt. Itt sorsoltak ki sok nyereményt a játékot teljesítők között. A szervezők a nyár folyamán is készülnek különböző rendezvényekkel, érdemes követni Facebook oldalukat. A következő esemény május 4-én, csütörtökön reggel lesz, 6 órától reggelivel várják a kerekezőket a Deák téren, a Kocka bisztró előtt. Rántotta, gyümölcs, túró rudi, kávé és tea biztosan lesz, és a Crazy Daisy Jug Band zenekar is színesíti a reggeli hangulatát. Részletek az eseményben.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading