Minden ami Sopron

2020. 11. 23. hétfő

Kelemen

SOPRON
Borult

Kultúra

Tangó mester Sopronban

Scardelli Krisztina budapesti tangó mester tart kurzust a soproni Tango Argentino klub keretében április 26-án a Gambrinus étteremben. 

Krisztina 14 éves kora óta táncol. Több stílust kipróbált az évek során: társastánc, sztepptánc, reggaeton, lindy-hop, színház-jazztánc, musical, balett. Tanárai között volt Pirovits Árpás, Janicsek Gábor és Richard Joerss Magyarországon, de rendszeresen részt vett a Broadway Dance Center kurzusain is New Yorkban. Ő az igazgatója a Scardelli Tango iskolának, ahol maga is tanít.

Scardelli Krisztna

Scardelli Krisztna / Forrás: Tánc.hu

 

Saját bevallása szerit a kedvenc tánca mindig az argentin tangó volt, melyben megtalálta azokat az elemeket, amelyeket mindigis keresett: természetes mozdulatok, érzékenység, érzékiség, elegancia, lágyság, folyamatosság és a partnerrel való intezív kapcsolat és kommunikáció. Sopronban április 26-án 20 órától tartja kurzusát a Gambrinus étteremben.

17309783_1229521527096619_6240760696253343980_n

Sopronban a Gambrinus étterem ad helyet az óráknak. / Forrás: Tango Argentino – Sopron Facebook oldal

 

A soproni Tango Argentino klub tavaly alakult, Nagy Éva és Takács Csaba táncosok vezetésével. (Csabával az Európa-bajnoki cím megszerzése kapcsán készítettünk interjút, mely itt olvasható.) Jelenleg 12 pár vesz részt a táncórákon, melyekhez előképzettség nem szükséges, így kezdők is csatlakozhatnak az akalmakhoz. Az órák szerdánként 8 órakor kezdődnek a Gambrinus étteremben, a zenét élő zenekar biztosítja. Az órákon való részvétel díjtalan. Jelentkezés és további információ kérése a info@argentintango-sopron.info e-mail címen lehetséges.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading