Minden ami Sopron

2022. 09. 29. csütörtök

Mihály

SOPRON
Borult

Tudomány

Szeptemberben ismét Soproni Pénzügyi Napok

Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő konferencia fő témája: „Információs aszimmetria a pénzügyekben, a számvitelben és a tanácsadásban”.

A szeptember 21-én és 22-én tartandó kétnapos konferencia központi témája a már fentebb is említett információs aszimmetria. A rendkívül izgalmas témát egészíti ki a csütörtöki és pénteki kreditpontos szakmai továbbképzés, illetve a csütörtöki tudományos szekció, ahol PhD-hallgatók és oktatók, kutatók mutatják be szakmai területeiket, aktuális kutatásaikat. Az itt elhangzó előadások teljes anyagát tartalmazó cikkeket a szervezők ISBN számmal ellátott kötetben jelentetik meg.

pada1

A rendezvényen előad többek között Darák Péter, a Kúria elnöke, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Parragh Bianka, a Monetáris Tanács tagja és Tamásné Czinege Csilla a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára.

Ahogy eddig is, úgy  a konferencia kreditpontos képzésnek minősül, amelynek keretén belül:
- Okleveles könyvvizsgálók 4 kreditpontot,
– Okleveles adószakértők 9 kreditpontot,
– Adószakértők 9 kreditpontot,
– Adótanácsadók 9 kreditpontot,
– Mérlegképes könyvelők 8 kreditpontot (nem számvitel; vállalkozási),
– Mérlegképes könyvelők 4 kreditpontot (számviteli; IFRS)  szerezhetnek.

pada2

A konferencia jelentkezési lapja és további információk az alábbi honlapon találhatóak: http://spek.hu/index.php?page=konferencia_2017_XI_soproni_penzugyi_napok

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading