Minden ami Sopron

2022. 11. 28. hétfő

Stefánia

SOPRON
Borult

Tudomány

Soproni Egyetemi Napok – elindult a jegyértékesítés

A Soproni Egyetem hagyományteremtő szándékkal 2022. szeptember 15 és 16-án első alkalommal rendezi meg a Soproni Egyetemi Napokat az intézmény Campusán, amelyre már elindult a jegyek értékesítése.

soproniegyetemnapok

A kétnapos rendezvényen a magyar könnyűzenei élet ismert előadóinak fellépése mellett egész napos kiegészítő programokkal, sportnappal, interaktív élményekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény lehetőséget ad az öregdiákoknak a kapcsolatápolásra, a jelenlegi és az idén felvételt nyert hallgatóknak pedig az ismerkedésére. A város fiataljai bepillantást nyerhetnek az egyetem képzéseibe, az eseményhez kapcsolódó Sportnapon pedig megismerkedhetnek az intézmény és a SMAFC nyújtotta sokrétű sportolási lehetőségekkel.

A program szeptember 15-ei nyitónapján házigazdaként DJ Bazsx tevékenykedik, majd a népszerű DJ és dalszerző DR BRS fokozza fel a hangulatot. Az est fő műsorszámaként, a hazai modern pop-beat-rock egyik legjelentősebb fiatal zenekara a Blahalouisiana veszi birtokába a színpadot, majd a nyári zenei fesztiválok hangulatát eleveníti meg korunk egyik legismertebb DJ-je, Yamina.

Pénteken 16 órától a soproni zenei élet népszerű formációja a Passion Project csap a húrok közé és adja meg az alaphangulatot. 18 órától érkezik a nyár egyik legkedveltebb himnuszát jegyző Nemazalány x Sofi duó, akiknek Üres Szívekre elkeresztelt daluk a bulik megkerülhetetlen slágere. Őket követi Magyarország legkedveltebb elektronikus zenei formációja, hihetetlen energiákat mozgósító koncertjével a Brains. Ezután DJ Regán Lili áll a lemezjátszók mögé és mozgatja meg a közönséget. Az nap lezárásaként Dennis Da Chomis és Octozis teszi emlékezetessé az estét és az első Soproni Egyetemi Napokat.

Részletes program és további információk a jegyvásárlásról az esemény facebook oldalán: https://fb.me/e/2JlAF8x33

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading