Minden ami Sopron

2021. 12. 06. hétfő

Miklós

SOPRON
Borult

Egyéb

Szepesi Csenge VILÁGBAJNOK!

A soproni karatéka Japánban állhatott fel a dobogó legfelső fokára!

szepesicsengearany11. alkalommal rendezték meg a Karate Világbajnokságot, melyen városunk büszkesége, Szepesi Cenge a döntőben Juri Minamihara ellen lépett a tatamira. A soproni lány remek teljesítményt nyújtott, így megérdemelten lett a súlycsoport nélküli Kyokushin Karate VB aranyérmese!

“Fantasztikus érzés, mintha a mennyországban lennék!” – nyilatkozta boldogan a döntő után az eseményt közvetítő TV társaságnak Csenge. “Mindig fontos, hogy mosolyogj, akkor is ha hibázol, mert ez a pozitív hozzáállás visz előre! Mindenkinek ezt tudom kívánni, hogy amikor csak teheti, mosolyogjon!” – tette hozzá városunk díszpolgára a döntő előtti mosolygós arcát firtató kérdésre válaszolva.

dontocsenge“Mindenkinek hálával tartozom! Nagyon jó érzés, hogy ennyien szorítanak értem szerte a világban. Szeretnék köszönetet mondani a kollégáknak, szüleimnek és testvéremnek is, aki itt van velem Japánban. A barátaimnak, és természetesen a kyokushin társadalomnak, akik segítették a felkészülésemet! A tatamin is velem volt az energiájuk!” – zárta boldogságban úszva Csenge.

Mit lehetne ehhez még hozzátenni? Sopron büszke rád! Gratulálunk!

1.50-től látható Szepesi Csenge döntője, 3:06-tól pedig az eredményhirdetés!

https://www.facebook.com/szepesi.csenge

 • Terelés a Bécsi dombi alagút nyugati portáljánál

  Két évig terelőúton haladhat a forgalom.

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Fertőszéplak - Porpáczy Nyári tábor

  „Ez a tábor olyan mint 2 nap nyílt nap …rengeteg élménnyel…az csak külön öröm, ha valaha porpáczys lesz a látogató…de a cél az, hogy a rengeteg élmény alapján…majd sikeresen válasszon pályát…elégedett és boldog ember legyen” (Wellner Andrea, igazgatónő)

 • Rolando, az élet ritmusa - villáminterjú

  A SopronDrum legvidámabb kisugárzású fellépője pillanatok alatt képes meghódítani a közönséget humorával, közvetlenségével és persze utánozhatatlan, lenyűgöző játékával. Rolando Morales-Matos mesterkurzusán jártunk és beszélgettünk is vele a fesztiválról, amely számára nagy élményt adott.

 • ESTÖRI - Második helyen végzett a Széchenyi!

  Az előkelő második helyen végeztek a soproni fiatalok az „ESTÖRI” Kreatív Történelmi Verseny Döntőjén!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading