Minden ami Sopron

2020. 10. 20. kedd

Vendel

SOPRON
Borult

Egyéb

Szenzációs volt a Sopron Basket!

A nagy nevekből álló Prága otthonában aratott 16 pontos győzelmet a soproni csapat, megszerezve a csoport második helyét!

szurk

Női Kosárlabda Euroliga, 13. forduló

ZVVZ USK PRÁGA – SOPRON BASKET 61-77 (20-20, 14-24, 11-17, 16-16)
Prága

ZVVZ USK Prága: Xargay 21/6, Elhotova 6, Bonner 2, Zahui 11/3, Rezan 10 Cs.: Hanusova 7/3, Romero 2, Vorackova 2
Sopron Basket: Fegyverneky 13/3, Turner 20/6, Crvendakic 2, Jovanovic 13, Langhorne 10 Cs.: Salvadores 11, Dubei 6/6, Page 2, Weninger –

Roberto Iniguez (vezetőedző): Fantasztikus munkát végeztünk! Lépésről lépésre haladunk, de ma egy kicsit élvezzük, ahol tartunk! Nagyon büszke vagyok a csapatomra!
Fegyverneky Zsófia: Azért tudtunk itt nyerni, mert a mögöttünk álló szurkolótábor olyan lökést adott, ami elmondhatatlan! Ma este tökéletes csapatjátékot játszottunk!

Részletek a klub honlapján.

A mérkőzés összefoglalója:

Online stream: • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Fertőszéplak - Porpáczy Nyári tábor

  „Ez a tábor olyan mint 2 nap nyílt nap …rengeteg élménnyel…az csak külön öröm, ha valaha porpáczys lesz a látogató…de a cél az, hogy a rengeteg élmény alapján…majd sikeresen válasszon pályát…elégedett és boldog ember legyen” (Wellner Andrea, igazgatónő)

 • Rolando, az élet ritmusa - villáminterjú

  A SopronDrum legvidámabb kisugárzású fellépője pillanatok alatt képes meghódítani a közönséget humorával, közvetlenségével és persze utánozhatatlan, lenyűgöző játékával. Rolando Morales-Matos mesterkurzusán jártunk és beszélgettünk is vele a fesztiválról, amely számára nagy élményt adott.

 • ESTÖRI - Második helyen végzett a Széchenyi!

  Az előkelő második helyen végeztek a soproni fiatalok az „ESTÖRI” Kreatív Történelmi Verseny Döntőjén!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading