Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Civil zóna

Szaloncukor Angyal

Mert enni adni mindig jó! A Dobozolók és a mindenamisopron.hu közös jótékonysági akciója.

A “Dobozolók” és mindenamisopron.hu stábja életre hívja a Szaloncukor Angyal elnevezésű jótékony programját, hogy karácsony környékén mindenki számára kicsit megédesíthessük a komor hétköznapokat.

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, egy kis soproni közösség fejébe vette, hogy segít a rászorulókon. Ők azok akik saját idejüket és forrásaikat áldozzák arra, hogy a mindennapokban a legelesettebbeket támogassák. Teszik mindezt hangtalanul, szerényen.

szaloncukor angyal

Az ünnepek közeledtével közösen szeretnénk arra kérni a város lakosságát, hogy -pár pillanatra kinézve a hatalmas óriástévék árnyékából- Újév napjáig a városban kihelyezett ételdobozokba tartós élelmiszeren és pékárun kívül olyan apró csomagokat helyezzenek el, melyek “luxuscikkeket” is tartalmaznak. Csokoládé, gyümölcs, sütemény, szaloncukor átkötve egy piros masnival, pont ennyi, semmi több.

Az akció anonim, a csomagokat nem gyűjtjük sehol, kérünk mindenkit, hogy aki kedvet érez magában segíteni, maga készítse és juttassa el meglepetéseit a dobozok valamelyikébe.

Dobozok az alábbi helyen találhatóak:

– Szent György utca 7.- Szent György Plébánia
– Csarnok utca 1.- Városi Piac főbejárat
– Jereván lakótelep- Spar átjáró

A csoportról és a dobozokról bővebb info itt:
https://www.facebook.com/eteldoboz

 

(A héten stábunk is végiglátogatta a soproni dobozokat, amelyek mindegyikébe apró csomagokat helyezett el. A dobozolók facebook oldalát látva, ezzel szerencsére nem voltunk egyedül.)

IMG_1962

IMG_1961

 

 

ételdoboz keksz

 

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading