Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Sopron Bécsújhelyen vendégeskedett

Szeptember 9 és 11. között második alkalommal került megrendezésre Bécsújhely főterén a „Buntes StadtFest” városi rendezvény.

 

A háromnapos programsorozatot elsősorban táncbemutatók színesítették, melyeket finom ételek és italok kíséretében élvezhettek a látogatók. A fesztivál szombati napjára városunk is meghívást kapott, a két település közötti jó kapcsolat további előmozdítását és a jövőbeni turisztikai együttműködés lehetőségeit célozva.

20160910_144523_004-1

Sopron önkormányzatának és a Sopron Régió Turisztikai Központnak közös célja volt, hogy minél színesebb palettán mutassa be turisztikai, kulturális és gasztronómiai értékeinket, valamint ízelítőt adjon népi hagyományainkból. Ezen elképzelés megvalósítását segítette meghívott vendégként többek közt a Fajkusz Banda, akik a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Sopron Táncegyüttes bemutatóját kísérték, miközben a Tercia étterem által kínált finomságok kóstolását a Bruckner Borászat kiváló borai tették teljessé. Az élőzenének és néptáncbemutatónak köszönhetően a nagy érdeklődés övezte a soproni standot.

DSC_2796

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading