Minden ami Sopron

2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig

SOPRON
Borult

Tudomány

Sikeresen lezajlott a „Kereskedj okosan” Egyetemfoglaló verseny a Soproni Közgázon

Nagy érdeklődés mellett, 23 csapat részvételével rendezte meg a középiskolásoknak szóló gazdasági témájú vetélkedőjét a Soproni Közgáz, most rendhagyó körülmények között.

23 csapat 71 versenyzője mérte össze tudását az EcoSim Oktatási Szimulációk szoftverének segítségével, egy-egy virtuális boltot vezetve. Közülük a legsikeresebben a Vas Megyei Szakképzési Centrum Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Technikum, „Nyerő Páros” csapata szerepelt, a 2. helyezett a Győri SzC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum, „Közgamik” csapata lett, a 3. helyen a szintén innen érkező „A 4 vezér” csapat végzett, a 4. a Soproni SZC Fáy András Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum „Odaadó Oroszlánok” csapata lett, az 5. helyen pedig a Győri SzC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum „Krúdy fröccs” csapata végzett.

fb esemény kép

A kereskedelmi stratégiák megmérettetése mellett a versenyzők egy marketinges külön feladatot is kaptak, melyeket szintén a szakmai zsűri értékelt, hogy ez a szempont is kellő figyelemben és díjazásban részesülhessen. Itt az első a Győri SzC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum, „Krúdy fröccs” csapata lett, őket kicsivel lemaradva a Soproni SZC Fáy András Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum „Odaadó Oroszlánok” csapata és a VMSZC Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium „Agyalós négyes” együttese követte.

Minden helyezett csapat értékes díjakban részesült, és reméljük, hogy minden versenyző és csapat jó élményekkel is gazdagodott a közel két hetes verseny során! Köszönjük a soproni DECATHLON-nak és a https://poloneked.hu/-nak, hogy támogatták a vetélkedőt!

A helyezetteknek gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz, és köszönjük mindenkinek a részvételt!

-pr cikk-

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading