Minden ami Sopron

2022. 08. 13. szombat

Ipoly

SOPRON
Borult

Tudomány

Sikeres nyílt nap a Soproni Közgázon!

A vállalkozó szellemű diákok még egy emlékpénzt is hazavihettek az eseményről.

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara, december 5-én tartotta az idei beiskolázási időszak első nyílt napját. Az érdeklődő középiskolások és szüleik szaktájékoztató standoknál kaptak információt képzéseinkről.

nyiltnap20181204 (1 of 63)

A Soproni Közgáz az aulájában várta az érdeklődő diákokat, akik Dr. Bartók István dékáni köszöntje után, a kar alapképzéseiről, egyéb képzési formáiról és a külföldi ösztöndíjlehetőségekről kaptak mélyebb betekintést oktatóktól és jelenlegi hallgatóktól. Különlegesség, hogy a kar egyes szakjain duális képzést is indít, ami a vállalatoknál történő munkavégzés és az egyetemi képzés összehangolt rendszerét jelenti.
nyiltnap20181204 (19 of 63)

Februárban gazdálkodási és menedzsment (magyar és német nyelvű), nemzetközi gazdálkodás (angol nyelvű), pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing, valamint turizmus-vendéglátás alapszakok közül választhatnak a leendő hallgatók. Felsőoktatási szakképzésen gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing valamint turizmus-vendéglátás szakok lettek meghirdetve.

A tájékoztatók mellett lehetőség volt megismerni az egyetem diákhagyományait, megtekinteni a kollégiumokat és a vállalkozó szellemű diákok még egy emlékpénzt is hazavihettek az eseményről.

nyiltnap20181204 (40 of 63)

Aki nem tudott eljönni az eseményre, van még lehetősége bepótolni a második nyílt napon, 2019.01.22-én!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading