Minden ami Sopron

2020. 10. 30. péntek

Alfonz

SOPRON
Borult

Rotary Night

A fiatalokat (is) várja jótékonysági partyjára a Rotary, a Rotaract és DJ Blade.

A Liszt Központban két héttel ezelőtt megrendezett, program gazdag és jó hangulatú soproni Rotary Bál után újabb jótékonysági rendezvényre invitálják a várost a soproni rotarysták.

Ezúttal egy könnyedebb, de elegáns jótékonysági party várja a soproniakat március 9-én a Solo Étteremben a Rotary Club Sopron Pannónia és a Rotaract Club Sopron (a Rotary ifjúsági szervezete) szervezésében. A két vacsorával meghirdetett rendezvényen városunk ismert lemezlovasa DJ Blade fogja játszani napjaink és az elmúlt évek legnagyobb slágereit a táncolni vágyó vendégeknek, akiket többek között fogadóital, tombola és koktélpult is vár majd.

50728604_378580246251576_4924207011618357248_n

A két egyesület a közelmúltban is rendkívül aktív volt. Októberben a Rotaract Club Sopron egy jótékonysági bulin 690.000 Ft-ot gyűjtött össze egy oxigénhiánytól agykárosodást szenvedett fiatal lány, Horváth Boglárka rehabilitációjára. Decemberben egy 1,4 millió Forint értékű defibrillátor készüléket adományozott a Rotary Club Sopron Pannónia a Soproni Gyógyközpontnak, februárban pedig több mint fél millió Forint értékben adott át mozgásterápiás eszközöket a Neurorehabilitációs Osztálynak.

„A Rotary Night rendezvényünkön keresztül vendégeink a két klub általános karitatív céljait, illetve kiemelten a nehéz helyzetben lévő soproni és Sopron környéki családokat támogatják majd ” – mondta el Dr. Pirger Tamás a Rotary Club Sopron Pannónia tagja a Club és a rendezvény képviseletében.

A Rotary Club Sopron Pannóniának évekkel ezelőtt volt már beöltözős, jelmezes rendezvénye, most azonban az est vendégeit csak farsangi maszk viselésére kérik a szervezők, valamint arra, hogy – lehetőség szerint – megjelenésükben a kék és/vagy az arany szín domináljon a teljes ruházat és/vagy a kiegészítők tekintetében.

„A Rotaract Club Sopron háta mögött rendkívül sikeres rendezvények vannak már, az elmúlt években ezek a Búgócsiga Akusztik Gardenben kerültek megrendezésre, mindegyik teltházzal. A Rotary Nighttal átmenetet kívánunk képezni a Rotary bálok és a Rotaract bulik között azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a pályakezdő fiatalokat, illetve a harminc év körüli korosztályt is jobban bevonzzuk jótékony célú rendezvényeinkre” – zárta szavait Dr. Pirger Tamás.

A Rotary Nightra kizárólag elővételben vásárolhatók jegyek nyitvatartási időben a Segítő Mária Gyógyszertárban (Béke u. 13.) és a Schöll Ékszer üzletében (Tárczy-Hornoch Antal u. 4.) március 5-ig.  Ingyenes asztalfoglalás szintén a jegyvásárlási helyszíneken lehetséges.

Bővebb információ az esemény Facebook oldalán.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading