Minden ami Sopron

2023. 06. 06. kedd

Norbert

SOPRON
Borult

Civil zóna

Regisztrálj Humbákfalvára a VOLT-on!

Tibi atya is ezt szeretné!

A VOLT Fesztivál közönségének kedvence lett a Telekom Nagyszínpad mellett tanyázó Humbákfalvi Fröccsterasz. A sokak által ismert Humbákfalva egyelőre egy virtuális „tér”, ám több egy szimpla közösségi oldalnál.

DSC_1299

A VOLT területén csinos hostess lányok terjesztik Humbákfalva jó hírét, náluk lehet regisztrálni ebbe a valóban rendkívüli közösségbe. Aki nem találkozik már velük, magától is regisztrálhat a www.humbakfalva.hu oldalon. Céljuk ugyanis az, hogy egy olyan teret alkossanak, ahol bárki megtalálhatja a helyét. Ahogy honlapjukon is írják: „Humbákfalvában, bárki lehetsz, vagy éppen senki, ahogy akarod…”.

DSC_1637

 

A közösséghez egy szabály betartásával csatlakozhatunk: jól kell éreznünk magunkat. Ez nem csak a virtuális felületen fontos, hanem a valóságban is. Humbákfalva neve ugyanis kezd egybefolyni a szabadsággal, ahol kötöttségek nélkül érezheti jól magát bárki a hétköznapokban.

DSC_2982

A regisztrálók egyelőre a Facebook oldalon tudják követni a legfrissebb fejleményeket. A közösség tagjai kapnak egy „személyigazolványt”, amivel hivatalosan is humbákfalvi lakosok lesznek. A VOLT nagyszínpada mellett pedig kedvező áron kínálják Humbák Feri pálinkáját, ami annyira rossz, hogy mindenki szereti…

DSC_2154

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading