Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Re-Akció elnevezéssel tartottak interaktív bűnmegelőzési programot a Fáyban

Re-Akció elnevezéssel tartanak ma országos interaktív bűnmegelőzési programot, amelynek megnyitóját a soproni Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postaforgalmi Szakközépiskolában tartották, ahol a látványos, egész napos program is zajlik.

A megnyitón dr. Simon István alpolgármester köszöntötte a diákokat, tanárokat, a város rendőrkapitányát és minden érdeklődőt.

Sopron alpolgármestere kiemelte: egyrészt  fontos a bűnmegelőzés, amelynek két eleme:  a bűnelkövetés megelőzése, annak  megakadályozása,  másrészről pedig a bűncselekmény áldozatává válás elkerülése.

reakció

sopron.hu

Ezt a célt szolgálja a rendezvénysorozat, amely a büntető eljárás teljes folyamatára rálátást ad az elkövetéstől, a rendőrségi előállításon át a szabadságvesztésig.

Az interaktív foglalkozások a látott, átélt, megtapasztalt szituációk hatására a résztvevők bűnmegelőzési ismereteit mélyítik el, cselekvőképes ismeretek birtokában a fiatal korosztály körében – mondta el a programot vezető Topa Zoltán rendőr őrnagy.

sopron.hu

sopron.hu

A soproni Re-Akció a Soproni Kozmutza Flóra Iskola és a Soproni Szakképzési Centrum Fáy András Szakképző Iskolája közös szervezésében valósult meg, Sopron önkormányzata támogatásával, a diákok élénk érdeklődése és aktív részvétele mellett.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading