Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Önkéntesség, mint életérzés – Pályázati felhívás!

A Faipari Tudományos Alapítvány kisfilm pályázatot hirdet középiskolás diákok és egyetemisták részére: Önkéntesség, mint életérzés címmel.

A pályázat célja, hogy középiskolás és egyetemista diákok kisfilmjeik segítségével elmeséljék történetüket, gondolataikat, érzéseiket, tapasztalataikat az önkéntességről. Megmutassák, hogy apró tettekkel is csodát tehetünk.

Az önkéntesség, mint életérzés mit jelent egy önkéntes számára, hogyan teszi teljesebbé, értékesebbé életüket. A pályamű lehet humoros, elgondolkodtató, megható, abszurd, vagy épp lelkesítő.

A pályázók 14-24 év közötti fiatalok lehetnek, akik maximum 10 perces rövidfilmben mutathatják be, hogy mit jelent egy  számukra az önkéntesség, milyen szerepet játszik az életükben, mi a véleményük róla.

Az Alapítvány készített kedvcsinálónak egy videót is, amely itt érhető el. A felvételen soproni és Sopron környéki önkéntesek osszák meg a témával a gondolataikat.

Érdemes pályázni, mivel a legjobb rövidfilm készítőit 20-30- és 40.000 forint értékű számítástechnikai utalvánnyal díjazzák.

Pályázati határidő: 2015. június 5. 24:00

zuzmoka_kerdoiv_header_20150424_forgass_filmet

 

A pályázat részleteiről további információ itt érhető el. 

Reméljük sok fiatal él a lehetőséggel és minél színesebb és kreatívabb alkotások születnek. A pályázóknak sok sikert kíván a Minden ami Sopron csapata!

A pályázat a “ZuzmóKa – önkéntesség a nemzedékek közötti szolidaritásért”  /TÁMOP-5.5.2-11/2-2012-0038/ projekt keretében kerül megvalósításra.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading