Minden ami Sopron

2019. 02. 19. kedd

Zsuzsanna

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

Nyílt napot tartanak a Soproni Közgázon

Január 23-án, kedden 10.00 órai kezdettel tartja nyílt napját a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara.

20180123_NyiltNap_pl

A nyílt nap több kuriózumot is tartogat az érdeklődőknek.

Hét olyan cég is képviseltetni magát, akik a duális képzési rendszerben részt vesznek, így már most lesz lehetősége találkozni minden felvételi előtt álló diáknak a duális vállalati partnerekkel. Velünk lesz az AUTOLIV Kft., a Civitas Boutique Hotel, a FALCO Zrt., a Hotel Palatinus, a Hotel Szieszta, a HUNCARGO Transport Kft., a MAM-Hungária Kft. és a Pannonia Hotel is.

A program lezártaként pedig LKK-Szabadulószoba várja a legbátrabbakat, ahonnan akkor juthatnak ki a játékosok, ha jól figyeltek és tudnak a karra vonatkozó kérdésekre válaszolni.

Helyszín: Erzsébet u. 9.

Program

· 10.00-tól dékáni köszöntő
· Standlátogatás, ahol bemutatkoznak a képzések és mobilitási programok.
· Rövid előadással készül a Hallgatói Önkormányzat, a Vállalati Kapcsolati Csoport, és minden fontos információt megtudhatnak az érdeklődők a felvételi eljárásról, ösztöndíjakról, hallgatói életről, diákhagyományokról. A standlátogatásokról begyűjtött pecsétekért cserébe meglepetésekkel is gazdagodhat egy-egy szerencsés látogató.
· A bemutatkozások után fakultatív programok kezdődnek.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Február a báli és a farsangi programok időszaka. Ön is készül hasonló rendezvényre?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading