Minden ami Sopron

2020. 07. 05. vasárnap

Sarolta, Emese

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

Nagyvállalatok vezetői a Közgázon!

Vállalatok a Soproni Közgazdaságtudományi Kar vendégségében – Vállalatok közvetlen közelből -

 

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara elkötelezett híve a gyakorlatorientált tudást integrálni képes oktatásnak. Ebben a szellemben minden év őszi szemeszterében megrendezésre kerül az Integrált Vállalati Hét című vállalati rendezvény.
Az októberi  “ Integrált Vállalati Hét”   különlegessége, hogy beépül a Kar oktatási rendjébe, így a vállalatok vezetői és képviselői közvetlen részesei lehetnek a Kar akadémiai életének ill. hozzájárulnak ahhoz, hogy a oktatás kiváltképp gyakorlatorientált legyen és a hallgatók olyan információkkal gyarapodjanak, melyek értékesek a jövőre nézve.
Cél egyben, hogy a Kar hallgatói olyan vállalati tudással gazdagodjanak, mellyel talán a normál oktatás keretein belül ritkábban találkoznak. Ez a tudás hozzájárul ahhoz, hogy mielőbb hatékonyan integrálódhassanak tanulmányaik befejezése után a valós gazdasági életben.
A hétfő és kedd programja 9.00h-től 16.00h-ig tart, mely napokon magas színvonalú szakmai szemináriumok várják az érdeklődőket, neves cégek felső-vezetőinek és képviselőinek előadásaival.
Hétfőn délelőtt többek között a Béres Gyógyszertár projektmenedzsere, az ALDI Magyarország értékesítési igazgatója és a Roto Elzett értékesítési vezetője tart előadást.
Hétfő délután különleges programrésszel készült a szervező, a Vállalati Kapcsolati Csoport: “BMW szakmai délután” várja az érdeklődőket, mely során különböző BMW – köztük az alternatív hajtású – BMW i3 és i8 modellekkel tesztvezetésére is sor kerül (A BMW i modellek bemutatása a BMW Magyarország támogatásával valósul meg.
plakát
Kedden a Luk Savaria munkatársa mutatja be a Kanban rendszert, majd az IMS Connector Systems logisztikai vezetője és projekt logisztikai vezetője beszél az aktuális globális kihívásokról a logisztikában. Szinten kedden délelőtt kerül sor a LEIER és a MAM-Hungária Kft előadására, ahol a cégek sikertörténeteit mutatják meg. A kedd délutáni programok között lesz a Huncargo és a Diego Kereskedelmi Kft prezentációja.
Szerdán a II. Soproni Állásbörze nyitja meg kapuit a Közgazdaságtudományi Karon, ahol számos soproni és Sopron környéki cég várja a hallgatókat.
Az Integrált Vállalati Hét keretében a csütörtöki program során hat különböző gyárlátogatáson vehetnek részt a Közgazdaságtudományi Kar hallgatói.   A hat cég, ahova ellátogathatnak:
  • ALDI,
  • HEINEKEN,
  • IMS CONNECTOR SYSTEMS,
  • LEIER,
  • LUK SAVARIA,
  • MAM-HUNGÁRIA.

Megkerestük az IMS Connector Systems Kft-t, ahol megkérdeztük, milyen programokkal várják a hallgatókat: a hallgatókat körbevezetik a gyártó helységekben, és az üzemben, ahol prezentálják a gyártásuk folyamatát az árubeérkezéstől kezdve egészen a kiszállításig. Külön hangsúlyt fektetnek a logisztikai folyamatok bemutatására, ahol a hallgatóknak lesz lehetőségük a beszerző, ill. logisztikai kollégáktól kérdezni bármilyen szakmai témában.

IVH program

Részletes program: a teljes méretért katt a képre!

 

 

 

 

 

céglátogatás

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading