Minden ami Sopron

2023. 12. 10. vasárnap

Judit

SOPRON
Borult

Civil zóna

Nagyon jól néztek ki a biciklis ruhák

Ott jártunk az újrahasznosított kerékpáros ruhákból tartott divatbemutatón.

DSC_0841

 

Péntek este – több helyszíncsere után – a Pub Fictionben mutatkozott meg Kelemen Barbara, a Széchenyi István Gimnázium diákja egyedi tervezésű ruháival. Nyulász Edina, a Dinusfashion kiegészítőivel társult be, amik szintén kerékpár alkatrészekből készültek.

Hét modell volt segítségükre, akik bár nem profik, nagyon jól állt rajtuk a speciális öltözék. Ráadásul annyira nem is speciális, hogy ne lehessen őket akár még utcára is felvenni. Mindegyikben felfedezhettünk némi kerékpáros gumit, ami egyáltalán nem volt se zavaró, se erőltetett, nagyon divatos megoldásokat talált a tervező. Remekül passzoltak hozzá Edina kiegészítői: fülbevalók, karkötők, mind-mind gumiból.

DSC_0874

A bemutató végén “modellsimogató” következett, a nézők közelről is megnézhették az alkotásokat, több meglepődött arcot láttunk ekkor.

“A ruhák elképesztően jól néztek ki, személy szerint én is szívesen hordanám őket! Első ránézésre meg sem mondanám, hogy kerékpár gumikból készültek egyes elemei. A kiegészítők is nagyon kreatívak voltak. Mindkét tervező hihetetlen tehetséges!” – mesélte Blanka a nézők soraiból.

Dorottyát is megfogták a különleges öltözékek: “Nekem is nagyon tetszettek a ruhák, egyediek voltak! Látni, hogy sok munka volt velük, hisz bicikligumival nem könnyű dolgozni. 1-2 ruhát én is szívesen felvennék.”

 

DSC_0918

Máté férfi szemmel is meglátta a szépet: “Szerintem nagyon ízléses és fantáziadús darabok voltak, látszik a fiatalosság rajtuk. Persze a modellek is csinosak voltak, a ruhák pedig szép harmóniát teremtettek. Ha szűkebb nyakú férfipóló is lenne, simán hordanám”.

Maguk a modellek is elismerően nyilatkoztak: “Szerintem nagyon szépek, igényesek voltak a ruhák,  látszik, hogy a Barbi és az Edina sokat dolgozott velük. Személy szerint nekem az a nagy fehér ruha tetszett a legjobban (kiemelt képünkön a főoldalon látható – a szerk.), mert tudom, hogy az nagyon macerás volt, de én meg utcán is hordanám.  Nagyon örülök, hogy részt vehettem ebben!” – meséli Roxána.

Külön öröm, hogy az este folyamán a daganatos Czupy Csabikát is támogatták a vendégek, két kezelésének a költsége is összegyűlt ebben a bő egy órában.

Jó eséllyel találkozhatunk még a lányokkal és alkotásaikkal, Barbarával nemsokára itt, a Minden ami Sopron oldalán is!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading