Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

MPRSZ elismerés az STKH- nak

A Magyar Public Relations Szövetség pályázatán díjazták az STKH Nonprofit Kft. munkáját.

Az MPRSZ „CSR Best Practice” pályázatára érkezett munkákat elbíráló zsűritagok adták át azokat az elismerő okleveleket, melyeket 2015-ben kilenc felelősen működő pályázó vállalat és szervezet érdemelt ki. Az öttagú szakmai zsűri – Demcsák Mária (Piac&Profit, főszerkesztő), Dr. Győri Zsuzsanna (KÖVET Egyesület, CSR szakértő), Horváth Áron (CSR szakértő), Krahulecz Erzsébet (Ernst&Young, regionális szabályozási közpolitikai igazgató), Mayer Zsolt (MPRSZ alelnök, CSR tagozati vezető, kommunikációs tanácsadó) – minden pályázatnál kiemelten figyelte, hogy az mennyire tükrözi a vállalat felelős gondolkodását és mennyire épül be annak alaptevékenységébe.

mprsz1

A pályázatok között tavaly a pénzintézetek domináltak, idén megjelentek non-profit szervezetek pályamunkái is, melyek elsősorban az emberi, társadalmi értékekre koncentráltak. A zsűri érdeklődéssel olvasta a pályázatoktól igen eltérő témájú Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézmény „Börtön a városért” című program leírását, melynek célja, hogy a fogvatartottak társadalmi visszailleszkedését elősegítse. Ugyancsak újdonságról és kreativitásról tett tanúbizonyságot az STKH Nonprofit Kft., mely felelős szolgáltatóként a lakosság szemléletformálását tűzte ki célul kreatív megvalósítási programok formájában.

„Az ilyen különleges kezdeményezések is tovább erősítik és visszaigazolják számunkra a díj alapítási szándékait” – emelte ki a zsűri értékelését összefoglalva Mayer Zsolt, a zsűri elnöke.

A tavalyi évben már díjazott, idén is elismerésben részesült visszatérők között található a Budapest Bank, a K&H csoport és a TV2 Média Csoport Kft. is, melyek mindegyike tovább folytatta korábban bemutatott programjait.
Elismeréssel díjazta a zsűri olyan nagyvállalatok átfogó és alaptevékenységük felelős működését igazoló programjait is, mint a Nestlé, Samsung, SCA Hygiene Products és UniCredit Bank magyarországi leányvállalatai.

Változatos, élvezetes, a társadalom és a bolygónk számára is hasznos pályamunkákat értékelhettünk idén is. Örömmel tölt el, hogy szervezetünk 2007-ben azzal a szándékkal alapított díja, hogy a vállalati felelősségvállalás hazai legjobb gyakorlatait bemutassa, idén is követendő példákkal szolgál. Az MPRSZ Elnöksége, CSR tagozata és a zsűri nevében gratulálok a díjazottaknak, példaértékű gyakorlataikat terjesztjük és a szakirányú felsőoktatásban is törekszünk bemutatásukra” – foglalta össze az esemény lényegét Mayer Zsolt.

A CSR Best Practice 2015 pályázaton „Példaértékű CSR gyakorlat” elismerésben részesült pályázók-pályázatok:

  • Budapest Bank Zrt.
  • Heves Megyei Büntetés Végrehajtási Intézet
  • K&H Bank Zrt.
  • Nestlé Hungária Kft.
  • Samsung Electronics Magyar Zrt.
  • SCA Hygiene Products Kft.
  • STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
  • TV2 Média Csoport Kft.
  • UniCredit Bank Hungary Zrt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading