Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Lakossági felmérés a városi környezetről és társadalmi problémákról

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán futó kérdőívezés keretében vizsgálják Sopron város lakosságának véleményét a városi környezet minőségéről, a várost érintő környezeti és társadalmi problémákról. A felmérés célja, hogy képet kapjanak arról, hogy mennyire érzik az itt élő emberek Sopron várost “élhető” városnak. Vizsgálják továbbá, hogy a lakosság mennyire nyitott és hajlandó egy jövőbeli energiahatékonyságot javító, pályázati forrásból támogatott lakásfelújításra.

Kérjük, a kérdőívet csak abban az esetben szíveskedjen kitölteni, amennyiben Ön soproni lakos, vagyis életvitel-szerűen Sopronban tartózkodik, és elmúlt már 20 esztendős!

A kérdőív teljesen önkéntes és anonim, kitöltése 10-15 percet vesz igénybe. Kitöltés után adatait csak másokéval összesítve, nem azonosítható módon értékeljük.

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítenek semmiféle azonosító információt a válaszadóról, kivéve, ha kifejezetten erre vonatkozó kérdés szerepel a kérdőívben. Ha azonosító tokent használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a tokent a válaszoktól elkülönítetten kezeljik. A token külön adatbázisban kerül tárolásra, és csak azt jelzi, hogy a felmérés befejeződött ill. még nem fejeződött be. A token semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.

A felmérés a COOPERATIO FIDELISSIMA – Társadalmi és gazdaságtudományi kutatási hálózatok innovatív együttműködése a Nyugat-magyarországi Egyetemen (TÁMOP 4.2.1/D-15/1/KONV) c. pályázat keretében zajlik.

 A kérdőív ide kattintva érhető el.

tamop_pir

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading