Minden ami Sopron

2022. 08. 13. szombat

Ipoly

SOPRON
Borult

Civil zóna

Könyvaukcióval segítették a madármentőket

“Minden utalás megment egy apró életet” – Megérkezett a Soproni Könyvaukció adománya a madármentőkhöz.

Soproni_Madarmentok_Alapitvany (Large)

Megérkezett a II. Soproni Könyvaukció bevételének jótékonyságra szánt része a Soproni Madármentők Alapítványhoz. Az állatvédők nagyra becsülik ezt az összeget, ugyanis a támogatások nélkül nem tudnák elérni céljaikat.

Minden hozzánk beérkező utalás megment egy apró életet – emelte ki Bodnár Ágota, a Soproni Madármentők Alapítvány elnöke. – Az aukción licitálóknak köszönhető összeget az állatorvosi számláink rendezésére, illetve a tartósan sérült apróságok takarmányára fogjuk fordítani – mondta még az állatvédő.

Bodnár Ágota megköszönte, hogy sokan szavaztak az alapítványukra a Soproni Könyvaukció közönségszavazásán, amely során a licitálók eldönthették, hogy kinek szeretnék adni az árverés bevételének jótékonyságra szánt részét.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Soproni Könyvaukció kezdeményezése keretében ismét nagy számban fogtak össze térségünk lokálpatriótái egy nemes ügy érdekében – hangsúlyozta Elek Szilveszter, a Soproni Könyvaukció egyik szervezője, akitől megtudtuk: a jövőben is életre hívnak jótékonysági, értékmegőrzési célokat szolgáló akciókat.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading