Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Jótékonysági koncert a Lukács család javára a Búgócsigában

Fogjunk össze ismét és segítsünk együtt a Lukács családnak!


Nagyszabású jótékonysági rendezvényt tartanak október 4-én a Búgócsiga Akusztik Gardenben  a Lukács család megsegítésére!

Fellépők: R.Class, Kiss Noro, Papp Attila, Brösztl Bianka, Soltész Lilla.

Lukács Gábor 40 éves – családfő. 14 éve küzd egy COPD (folyamatosan hal el a tüdő) nevezetű tüdőbetegséggel. Sajnos mára annyira leromlott az állapota, h a tüdeje szinte 0%-on működik. Szinte állandóan oxigénpalackot kell használnia. Jelenleg tüdőtraszplantációra vár, ami elég komplikált, mert egyéb betegségei is vannak, (cukor, vérnyomás) ezért csak Bécsben vállalták az életmentő műtétet.

2 éve a lakásukat is elvesztették, mert egy keresetből nem tudták a kezeléseket és a hitelt is finanszírozni. Jelenleg egy önkormányzati lakásban élnek. Lukácsné Oláh Krisztina – feleség a Soproni Kórház Gyerekosztályán nővér. Egyedüli kereső. 2 kiskorú gyereket nevelnek. Sopronban bizonyára már nagyon sokan hallottak róluk.

“Egy asszony aki minden nap ad és az egészségügyben dolgozik, egy férfi, aki 14éve a betegségével küzd és a család, akinek az élete – egyéb betegségekből adódó komplikációk miatt, csak külföldön megvalósítható- tüdőtraszplantáció után jobb lehet.”

A szervezők várnak mindenkit szeretettel!

Facebook esemény itt elérhető!

Belépő: 500,-
Támogatói belépő: 1000,-

jótékonyságMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading