Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Jótékonysági forralt bor osztás a Lions Club Sopron és a Rotary Club Sopron szervezésében

November 27-én, pénteken nyitott az idei az adventi vásár Sopronban. Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a kedves Soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terére.

A rendezvényen a téren felállított óriás fenyőfa, a hívogató betlehem és az adventi kalendárium sokszínűsége mellett mindenki megtalálja a legkiválóbb hazai kézműves remekeket, és kiváló ajándékokat vásárolhat a kirakodóvásárban.

Ne feledkezzünk el azonban arról sem, hogy a jótékonykodás és rászorulók támogatása kiemelten fontos az adventi időszakban.

Erre emlékeztet bennünket két jótékonysági szervezet is Sopronban, aki az adventi vásárban két helyszínen várja a támogatókat idén is:

a Rotary Club Sopron és a Lions Club Sopron.

rotary

 

 

Előbbi az Evangélikus Templom melletti faházban várja az érdeklődőket, míg a Lions Club Sopron a Fő téren, a Gyógygödör mellett várja támogatóit.A Lions Club a elsősorban az év során felmerülő projektjeire gyűjt támogatásokat, amik  elsősorban a vakok és gyengénlátók megsegítésére irányul. A Rotary Club Sopron pedig idén a Tómalom utcai gyermekotthon támogatja.

rotary3

Lesznek teakülönlegességek, forralt bor, puncs és természetesen gyermekpuncs is, ami mellett a kicsik és a nagyobbak is örömüket lelhetik a színpadi programokon is. A programokban Sopron szinte valamennyi iskolája és óvodája bemutatja műsorát. A legkisebbek és a kicsit nagyobbak után Sopron ismert, és még kevésbé ismert, de feltörekvő tehetségei csillogtatják meg tudásuk legjavát.

lions

Programok során természetesen nem feledkezünk meg az ünnepvárás meghittségéről sem, minden vasárnap közösen gyújtjuk meg hatalmas adventi koszorú egy-egy újabb gyertyáját.

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading