Minden ami Sopron

2019. 09. 15. vasárnap

Enikő

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

Íme a Közgazdász Klub soron következő előadása

A belépés ingyenes! Mindenkit szeretettel várnak!

A Közgazdász Klub következő programja ismét egy izgalmas témával várja az érdeklődőket 2019. április 1.-jén, hétfőn 16:00 órakor.

Előadó: Dr. Ferkelt Balázs - tanszékvezető egyetemi docens, Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék

Előadás címe: Németország versenyképessége és Európa-politikája 2019-ben

Az alábbi gondolatokkal várják az érdeklődőket:

Németország Európa első számú gazdasági és exporthatalma. A német gazdaság teljesítménye, az ország stabilitása az egész Európai Unió és az eurozóna jelenét és jövőjét meghatározza. Németország több társadalmi-gazdasági kihívással szembesült az elmúlt évtizedben, melyek komoly hatást gyakoroltak az ország versenyképességére. Az előadás társadalmi-gazdasági mutatók széles körének vizsgálatával elemzi Németország versenyképességi kilátásait, különös tekintettel a kutatás-fejlesztés-innováció kérdéskörére. Németország Európa-politikájának várható alakulására vonatkozóan a társadalmi-gazdasági helyzet alakulása, a belpolitikai helyzet, a Brexit és az európai parlamenti választások figyelembe vételével vonhatunk le következtetéseket.

Az előadás helyszíne: Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar épületében (Sopron, Erzsébet u. 9., 1. emelet Gidai előadóterem).

Az ingyenes rendezvényre várják Sopron városában és a térségben élő lakosokat.

KozgKlub_meghívó_Ferkelt_Balázs_ 2019-04-01

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /storage/web/www/allin/mindenamisopron.hu/html/wp-includes/meta.php on line 829