Minden ami Sopron

2019. 07. 22. hétfő

Magdolna

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

Hat éve dobogósok a soproni itf-es hallgatók

A Magyar Ergonómiai Társaság idén már hatodik alkalommal hirdette meg az E2O – Ergonómiai Tervpályázatát a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára.

soproni_dijatadoitf

A felhívás sok intézményhez eljutott, számos pályamű érkezett a lehető legváltozatosabb témákban.

A Soproni Egyetem hallgatói ismét az élmezőnyben szerepeltek – ezúttal három harmadéves ipari termék- és formatervező hallgató munkáját jutalmazta a szakmai zsűri.

szabo_bence_2_hely

Szabó Bence (SOE SKK, pályamunka: Drixie -többfunkciós, lakáskiegészítő termék) és Timár István (SOE SKK, pályamunka: UnlimitedCekker) megosztva nyerték el a második díjat.

A zsűri Vass Martina (SOE SKK, pályamunka: Helytakarékos gyermek várósarok) munkáját harmadik díjjal jutalmazta.

Nyereményük értékes szakkönyvekből álló csomag volt, melyet a Magyar Formatervezési Tanács és a Kinnarps Hungária Kft. ajánlottak föl.

Helyezést el nem ért, de a pályázaton indult soproni diákok sem távoztak üres kézzel, a támogatók további felajánlásának köszönhetően ők is gazdagodhattak egy-egy szakkönyvvel.

timar_istvan_2_hely

A díjak átadására 2017. október 10-én, Sopronban került sor. A nyereményeket Dr. Alpár Tibor a Simonyi Károly Kar dékánja, az okleveleket a MET képviseletében Mischinger Gábor és Horváth Péter György adták át a hallgatóknak.

Szerző: Horváth Péter György
Fotók: Dr. Horváth TamásMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading