Minden ami Sopron

2023. 03. 28. kedd

Hajnalka

SOPRON
Borult

Civil zóna

Gyermekek a gyermekekért!

A Sopron Basket és a Soproni Darazsak Sportakadémia jótékonysági gyűjtése.

5N0A2675_1

Mindhárom mérkőzését megnyerte a Sopron Basket hölgykoszorúja a női kosárlabda Euroliga soproni buborékjában. Csütörtökön jön a negyedik a török Galatasaray ellen, melyet 14.30 órától élőben közvetít az M4 Sport.

Aki látta az eddigi közvetítéseket, felfedezhette, hogy a zárt kapuk mögött megtartott torna során így sem maradt üres a Novomatic Aréna lelátója. A sportakadémia növendékei és a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola tanulói nem tétlenkedtek és csodaszép rajzaikkal megtöltötték a lelátót, igazán barátságos hangulatot teremtve a felnőtt játékosok számára a “buborék” mérkőzései alatt.

A mérkőzések videói és fotói bejárták az egész világot, minek nyomán Török Zoltán ügyvezető telefonhívást kapott Moszkvából, a Szpartak Vidnoje Moszkva managerétől, Steve Costalas úrtól, aki jótékonysági licit útján szeretett volna vásárolni a rajzokból. A klub felkarolta az ötletet, és úgy döntött, hogy licitre bocsájtja a 266 darab rajzot, melyre december 17-én, 20 óráig lehet felajánlásokat tenni. A befolyt összeg a “Cseresznyevirág” Gyermekotthon soproni lakói számára nyújtanak segítséget az ünnepek közeledtével.

Részletek a klub Facebook oldalán és weboldalán. Link

IMG_0162 (Large)

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading