Minden ami Sopron

2022. 10. 01. szombat

Malvin

SOPRON
Borult

Civil zóna

“Ez a hősök útja” – Jótékonykodásra buzdítanak a soproni egyetemisták

A NYME-KTK hallgatói adománygyűjtést szerveznek, a soproni Tómalom utcai gyermekotthon lakói részére.

12272677_904113299638015_388358091_n

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara immár hagyománnyá váló jótékonysági gyűjtést szervez, amit december 11-én egy délutáni rendezvénnyel zár le. Az alábbiakban a szervező egyetemi hallgatók felhívása következik:

A gyermekotthon lakói mind olyan gyermekek, illetve jórészt felnőttek, akik egész napos felügyeletet igényelnek, mert mentálisan és/vagy testileg sérültek. Tele vannak szeretettel, odaadással, segítőkészséggel. Azonban állapotuk miatt nincs rá lehetőség, hogy a mindennapokban használt eszközöket, saját erejükből tudják bővíteni, fejleszteni.

A célunk az, hogy beszerezzünk nekik olyan dolgokat, amik a mindennapi élethez szükségesek. Bízunk abban, hogy munkánkkal nagymértékben hozzájárulhatunk a körülményeik javításához.
Ezért kérünk mindenkit, aki ezt a felhívást olvassa, segítsen nekünk a cél elérésében.

Hogyan tudsz segíteni?

Adomány tárgyát képezheti a tombolajegy vásárlás, illetve tombolatárgy felajánlás, tartós élelmiszer felajánlás vagy akármilyen mértékű pénzbeli hozzájárulás.
A KTK portáján egész nap leadhatóak az élelmiszer, a tombolatárgy és a pénzbeli adományok is.
Amennyiben szeretnél segíteni, de bármilyen kérdésed vagy problémád adódna, jelezz nekünk itt a facebook oldalunkon. Rugalmasak vagyunk, így megpróbálunk mindent megoldani.

Az adománygyűjtés időtartama: November 2.- December 11.

A gyűjtés December 11-én zárul egy jótékonysági délután keretében, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk különböző programjainkra. Itt mindenki találkozhat az otthon néhány lakójával és megbizonyosodhat arról, hogy mennyire érdemes jót tenni!

Mindenki felajánlását előre is Köszönjük, mind az otthon lakói és mind a szervezők nevében.

„Tekintsd hivatásodnak a gyengébbek védelmét! Oltalmaznunk kell azokat, akik maguktól nem képesek erre! Ez nem a gondtalanok útja. Ez a hősök útja.”
Morgan Rice

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading