Minden ami Sopron

2020. 01. 22. szerda

Vince

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

Exkluzív koktélestre várja a soproniakat a Közgazdaságtudományi Kar

Figyelem! Nem csak közgazdászoknak!


A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának tradicionális bálja az idén egy elegáns és hangulatos koktélest formájában újul meg. 

„Közgazdász KoktélEst – Nem csak közgazdászoknak”, így szól a február 9-re meghirdetett esemény hivatalos neve és jelmondata, mellyel a Lámfalussy Kar nem csak végzett közgazdászokat és közgazdászhallgatókat invitál a rendezvényre, hanem minden olyan érdeklődőt, aki egy jó hangulatú és elegáns estén szeretné jól érezni magát, végzettségtől és szakmától függetlenül.

 Az Est a Közgazdaságtudományi Kar tradicionális báljának egy megújított és trendibb folytatása lesz, melyen visszatérnek az előző évek báljainak koktéljai, melyek a gazdálkodástudomány legismertebb fogalmairól kapták fantázianevüket.

„Többek között tombolával és egy Kristályvadászat nevű játékkal is készülünk, mely a fél éjszakát átszövi majd. A játék nyertese egy értékes ékszert vihet majd haza a Schneider Óra-Ékszer Kft. felajánlásából” – mondta el Dr. Pirger Tamás a Soproni Egyetem adjunktusa, a Lámfalussy Kar és a rendezvény képviseletében.

3

A Közgazdaságtudományi Kar (Erzsébet u. 9.) már önmagában is impozáns auláját pedig Németh Gergő fénytechnikus munkája teszi igazán exkluzívvá február 9-én. A zenét DJ Gergő szolgáltatja majd s.Six Steve közreműködésével.

A szervezők nem titkolt célja, hogy az érdeklődők a Kar szakmai munkáján és országosan is elismert képzésein túlmenően ezen kötetlenebb rendezvényen keresztül is megismerhessék a régió közgazdászképzésének központját, illetve az egykori Pénzügyi palota elegáns épületét. Erre egyébként a közeljövőben január 22-én is lesz lehetőség, a Kar nyílt napján.

„A Lámfalussy Kar aulája számtalan kulturális és szakmai rendezvénynek adott már otthont az elmúlt évtizedben. Pénztörténeti kiállítás,  regionális középiskolai vetélkedők, pénzügyi és egyéb országos szakmai, tudományos konferenciák is fémjelzik Karunk munkáját, csak hogy néhányat említsek az elmúlt év programjai közül. Bízunk benne, hogy ez a rendezvényünk is elnyeri majd a látogatók tetszését” – zárta szavait Dr. Pirger Tamás.

A rendezvényre elővételes, kedvezményes jegyvásárlásra is van lehetőség.

A részletek az Est Facebook eseményénél ide kattintva olvashatók.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading