Minden ami Sopron

2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson

SOPRON
Borult

Civil zóna

Ép test – lélek – szellem tanfolyam Sopronban!

Állj ki a sorból! Légy észnél az életedben! Tudatos életvitelre felkészítő tanfolyam indul április elején.

„ Ha önmagában az útmutatás elegendő lenne, mindnyájan karcsúak, gazdagok és boldogok volnánk.”

Ez nem egy szokványos tanfolyam. Itt nem csak beülsz, végighallgatod, majd kilépve mindent elfeledve éled tovább a szokványos életedet. Itt dolgoznod kell a változásokon. Ha erre nem vagy hajlandó, akkor inkább maradj otthon és nézd a tévében a mások életét. A tanfolyam csupán az elméleti hátteret biztosítja, az itt hallottak életedbe való beépítéséről már magadnak kell gondoskodnod. Itt a házifeladat megoldása nem azt jelenti, hogy papírra leírod mit lehetne, hanem a valóságban is beépíted életedbe. Mi a háttérből a szakmai kontrollal támogatunk, de az igazi cél az, hogy vedd kézbe a életed irányítását.

Az április 8-án induló képzés időtartama fél év, ahol havi egy szombatot együtt töltünk a Harmónia Házban (9400 Sopron, Újteleki utca 13.) ,amely napokon megbeszéljük az elméleti részt, és kiértékeljük az elmúlt alkalom óta elért eredményeidet. Itt kapod meg a következő hónapra szóló, személyre szabott házi feladatot  is.

inspiráló 1

A tanfolyam oktatói Kaufman Ilona és Vágyi Ferenc Róbert lesznek, akik 12 évet együtt tanítottak Sopronban a Közgazdaságtudományi Karon, ennek ellenére ez a tanfolyam nem egy gazdasági szakember képzés. Itt elsősorban nem az a cél, hogy megtanítsák hogyan kell összespórolni egy ház árát, hanem az, hogy bármit elérhetsz az életben, csak el kell hinned. A jó életminőség tudatos megteremtése messze több, mint ami egy Közgazdaságtudományi Karon tanulható.

Maximálisan egyetértve Brian Klemmerrel, olyan képzésre invitálunk, amely nem csak útmutatást, de használható eszközöket ad a kezedbe, mellétéve egy jó közösség megtartó erejét.

Kulbi: Furcsa nekem a régi tanáraimat új szerepben látni.

Kaufman Ilona: Igen, az elmúlt években új irányt vett a munkám, nagyon sokat tanultam, s úgy gondolom, eljött az idő, hogy tovább adjam ezt az új tudásomat. Így Vágyi Ferenccel közösen kidolgoztuk ezt a fél éves tanfolyamot.

Kulbi: Kinek szól ez a tanfolyam?

Kaufman Ilona: A tanfolyam 3 modulja a test – lélek – szellem, gondolkodásmód területét öleli fel. Az első modulban a tudatos egészségmegőrzés a cél, méghozzá nem csak beszélünk róla, hanem egy közös munka eredményeként tudatosan áttérünk egy egészségesebb életmódra, annak minden pozitív velejáróját kapva eredményül.

Vágyi Ferenc: A második modulban célunk az, hogy megértsék a hallgatók, hogy a lélekkel való törődés legalább olyan fontos, mint a test ápolása. Persze a gyakorlati feladatok itt sem maradnak el.

Kaufman Ilona:  A 3. modulban a gondolkodásmód átalakítása a cél. A gondolkodásmódunk alapvetően határozza meg az életminőségünket. Bár annak, aki kész arra, hogy megszabaduljon minden gondolkodásbeli tényezőtől, amely megakadályozza, hogy bármit elérjen az életben, ajánljuk, hogy csatlakozzon a tanfolyamhoz. Nagyon hasznos fél év vár ránk!

habits_ratrace

Kulbi: Mikor és hol indul a tanfolyam?

Kaufman Ilona: Sopronban április 8-án, Budapesten pedig április 29-én.

A tanfolyamra jelentkezni lehet Kaufman Ilonánál a +36 30 600 2860-as telefonszámon vagy a kaufman.ilona@gmail.com e-mail címen.

A tanfolyam tematikája:

1-2 Hónap: Tudatos élet a testünkben (Kaufman Ilona)
– “Az vagy, amit megeszel”
– Életmód és prevenció
– Tudatosan vegyszer-, és méregmentesen

3-4 Hónap: Lelki élet – tudatosan (Vágyi Ferenc Róbert)
– A betegségek és a lelki állállapot összefüggései
– Hány életünk van?
– “Segíts magadon, s Isten is megsegít” – igaz ez?
– Segítő és gyógyító energiák

5-6 Hónap: Tudatos szellem (Kaufman Ilona)
– A gondolkodásmód hatása az életünk alakulására
– A szellemi törvények tudatos alkalmazása
– Az önkorlátozó gondolkodásmód átalakítása

A részleteket a tudatosharmonia.cafeblog.hu linken olvashatjátok!

-pr cikk-

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading