Minden ami Sopron

2022. 10. 01. szombat

Malvin

SOPRON
Borult

Tudomány

DIPLOMAOSZTÓ A SOPRONI KÖZGÁZON

126 végzős vehette át oklevelét vagy bizonyítványát a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor közgazdaságtudományi Karának diplomaosztó ünnepségén.

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara február 8-án tartotta az őszi félév utáni diplomaosztó ünnepségét. Az ünneplőket Dr. Katona György rektorhelyettes és Dr. Bartók István köszöntötte.

IMG_9478

Az ünnepi beszédek után a kitüntetések átadása következett: Könye Dóra gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató Alma Mater Emlékérmet vehetett át, Breglovics Veronika és Nagy Violetta pénzügy és számvitel szakos, valamint Kőrös Barbara vezetés és szervezés szakos hallgatók dékáni dicséretben részesültek. A Rotaract Club Sopron és a Soproni Felsőoktatásért Alapítvány között létrejött megállapodás alapján kiemelkedő közösségi munkájáért Dancsecs Bálint kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzésben lévő hallgató ,,Közösségért” ösztöndíjat nyert el.

Öt közgazdászt avattak doktorrá, 1 fő pedig habilitációs oklevelét kapta meg az ünnepségen.

Decemberben és januárban alapképzések (BA), mesterképzések (MA), szakirányú továbbképzések és felsőoktatási szakképzések (FOKSZ) záróvizsgáit vette sikeresen a 126 diák. Idén először a pénzügy és számvitel alapszakos és a számvitel mesterszakos végzősök mérlegképes könyvelő bizonyítványt is kaphattak.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading