Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Csütörtökön autó helyett bringázzon – reggelivel jutalmazzák

A Deák téren zene, kávé, reggeli fogadja majd az arra tekerőket. A cikkben vicces videóval!

A hagyományos bringás reggelit májusban többször is elhalasztották a szervezők a rossz időjárás miatt, most azonban az előrejelzések szerint jó idő lesz csütörtök reggel. A szokásos helyen, az AMI-val szemben (avagy a Deák étteremmel szemben, vagy a Kocka Bisztró előtt – kinek hogy tetszik) a bringasáv mellett lehet majd megtalálni a Bringázz Sopron molinót – ott lesz a reggelizőhely is.

13406783_1511372258877023_2950125392413570805_n

Ezúttal zene is jár a reggeli mellé, ami ezúttal is tartalmaz kávét, teát, péksütit és gyümölcsöt, így biztosan talál magának mindenki kedvére valót. A korán indulók sem maradnak ki a jóból, 6-tól már ott lesz a Bringázz Sopron csapata, akik a “készlet erejéig” biztosítják a reggelit – általában fél 10 környékéig.

Természetesen ezzel az eseménnyel is az élhetőbb közlekedést szeretné népszerűsíteni a Bringázz Sopron, a reggeli és a délutáni dugók is elkerülhetők, ha kerékpárra ül mindenki, aki megteheti – a városban élők különösen, de jó időben a környező településekről is könnyedén el lehet tekerni a célállomásig.

Mi támogatjuk a kerékpározást, az alábbi reklámfilmmel pedig kreatív módon ajánlhatjuk másoknak is ezt a közlekedési módot – különösen akik ismerkedni szeretnének!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading