Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Családi nap a Berzsenyiben

Hagyományteremtő szándékkal tartották meg az első öregdiák családi napot.

Szombaton reggel ismét kinyílt a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium kapuja, ám ezúttal nem a tanulók léptek be rajta, hanem régi diákok, és családtagjaik. Már 9 órától üzemelt a légvár és a kosaras fakörhinta a kicsiknek, fél 10-től pedig Tölli Balázs igazgatói köszöntőjével indult az első Líceumi Öregdiák Családi Nap. A negyed órás áhítat után az iskola több pontján is megindult az élet.

DSC_5722

A meseszobában Strassner Henriett várta a gyerekeket, közben kicsivel odébb fazekas korongozásra volt lehetőség, sőt, mézeskalácsot is lehetett díszíteni. A legapróbbakkal ölbeli játékokat játszottak, amíg a szülők az Iváncsics Pince borait kóstolhatták. A játékteremben Inczédi Gergő vezérletével a gombfoci rejtelmeibe tekinthetett bele bárki, de a klasszikus társasjátékok is ott sorakoztak kicsik és nagyok előtt. Szintén bárkinek érdekes elfoglaltságot jelentett a laborshow.

DSC_5728

A Kolompos együttes elsősorban a kicsiknek adott szórakoztató koncertet, de nem kizárt, hogy még a szülők is jól szórakoztak rajta. Csirmaz András bűvész pedig családias hangulatú bemutatót tartott, ahol szintén minden korosztály jól érezte magát. A délelőttöt Róka Szabolcs mesejátéka zárta.

kartyatrukk

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading