Minden ami Sopron

2018. 06. 20. szerda

Rafael

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

ContactDay a Soproni Közgázon!

Üzlet, tudomány és interaktív programok 2017. március 28-án (kedden) a ContactDayen!

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara elkötelezett híve a gyakorlatorientált tudást integrálni képes oktatásnak. Ennek a missziónak szellemében immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a „ContactDay” elnevezésű karrier- és vállalati rendezvény, mely nem csak egy egyszerű karrierfórum vagy vállalati kiállítás, hanem sokkal inkább a gazdaság és a tudomány találkozópontja.
A „ContactDay” célja, hogy évről évre olyan kommunikációs felületet biztosítson az Egyetem, ahol az üzleti szféra vezetői és képviselői, akadémikusok, szakemberek, munkatársak és hallgatók közvetlen kapcsolatba léphessenek egymással és ezáltal minden fél számára hasznos beszélgetések, információcserék és akár partnerségek jöhessenek létre. A vállalatok vezetői és képviselői közvetlen részesei lehetnek a Kar akadémiai életének, illetve hozzájárulnak ahhoz, hogy a oktatás valóban gyakorlatorientált legyen, és a hallgatók olyan információkkal gyarapodjanak, melyek értékesek a jövőre nézve.
contactday
Céljuk, hogy az Egyetem hallgatói olyan vállalati tudással gazdagodjanak, mellyel talán a normál oktatás keretein belül ritkábban találkozhatnak. Ez a tudás hozzájárul ahhoz, hogy tanulmányaik befejezése után mielőbb hatékonyan integrálódhassanak a valós gazdasági életbe.A rendezvény délelőtti előadói között már biztosan ott lesz: az Italműhely Kft., a magyar kóla, a „Tikkadt Szöcske” gyártója, az Iniciál Cégcsoport és a DIEGO Kereskedelmi Kft. is.
Ebédidőben – a Winelife közreműködésével – elkalandozhatunk a borok és – a Cserpes Sajtműhely jóvoltából – a sajtok világába is.

A délutáni pogramban pedig a DIEGO Kereskedelmi Kft., az IMS Connector Systems Kft., a TATA Consultancy Services, az Inicial Cégcsoport, a Vodafone Sopron és a Kar Üzleti Prezentációk és Információs asztalához csatlakozhatnak a résztvevők. Ezzel párhuzamosan az Iniciál Cégcsoport lehetőség biztosít gépjárművek megtekintésére és kipróbálására is.A gyakorlatorientáció tényleges alkalmazásáról tanúskodik az tény is, hogy a rendezvényt teljes egészében egy önkéntes hallgatókból álló projektcsoport (Vállalati Kapcsolati Csoport) szervezi!

A szervezők ezúton invitálják a ContactDay programjára a Kar akadémiai élete iránt érdeklődőket, potenciális hallgatókat, és minden céges vezetőt és képviselőt, aki szeretne egy első benyomást szerezni a Vállalati Kapcsolati Csoport munkájáról és bepillantást nyerni az egyetemi kooperációk világába!
Bővebb információ az esemény hivatalos facebook oldalán érhető el!MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading